Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Οι πέντε λόγοι που κρίνεται απόψε το μέλλον του Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Οι πέντε λόγοι που κρίνεται απόψε το μέλλον του Γκαρσία

Γιατί η ρεβάνς με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Περίπου μία ώρα έχει απομείνει για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ένα ματς ιδιαίτερης σημασίας για τους «ασπρόμαυρους», τόσο για την ομάδα που έχει να υπερασπιστεί το 1-0 του ΟΑΚΑ και θέλει όσο τίποτα να πάρει φέτος το τρόπαιο για να… γλυκάνει τη χρονιά όσο και για τον ίδιο τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μόνο σίγουρος δεν είναι για τη νέα σεζόν παρά το γεγονός ότι έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο πιθανή πρόκριση απόψε μπορεί να γείρει υπέρ του κατά πολύ την πλάστιγγα για τουλάχιστον πέντε λόγους.

Πάμε να τους δούμε…

  • Το Κύπελλο είναι ουσιαστικά αυτό που τον κρατάει. Είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει μετά την απώλεια του πρωταθλήματος αφού η δεύτερη θέση είναι μόνο για το γόητρο και τίποτα περισσότερο.
  • Με νίκη απόψε ή τέλος πάντων με πρόκριση θα δώσει συνέχεια σε ένα πολύ καλό σερί που έχει φτιάξει στα ντέρμπι. Ένα σερί που άρχισε από τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και συνεχίστηκε κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη φέρνοντας μια σχετική ηρεμία στην ομάδα.
  • Το timing. Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν πολλές ωστόσο αποφάσεις οριστικές δεν έχουν παρθεί ακόμη. Ενδεχόμενη πρόκριση σήμερα φέρνει τον Ουρουγουανό πολύ κοντά στην παραμονή.
  • Το σύστημα που φαίνεται πως αποδίδει. Αυτή η αλλαγή με τους τρεις αμυντικούς κάνει μεν τον ΠΑΟΚ πιο συντηρητικό ωστόσο τον φέρνει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν συνεχίσει να του βγαίνει, θα είναι μεγάλο ατού.
  • Η ψυχολογία. Κακά τα ψέματα στο ποδόσφαιρο είναι πάντα καθοριστική και επηρεάζει αποφάσεις ειδικά όταν υπάρχει πολύ συναίσθημα ανάμεσα. Και στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ υπάρχει και με το παραπάνω.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024