Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-2

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-2

Ήττα που μπορεί να της στοιχίσει και ολόκληρο το πρωτάθλημα για την Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να χάνει με 2-1 από τη Γρανάδα μέσα στο «Καμπ Νόου» και να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της La Liga

Ήττα σοκ για την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νόου»! Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν ηττήθηκε με 2-1 από τη Γρανάδα μέσα στη Βαρκελώνη για την 33η αγωνιστική της La Liga και άφησε ανεκμετάλλευτη τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να αφήσει πίσω της την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παρότι οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν νωρίς με τον Μέσι, οι φιλοξενούμενοι τους «σόκαραν» με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και έβαλαν φωτιά στη La Liga, με την Ατλέτικο να παραμένει στην κορυφή και στο +2 από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Στο κόλπο και η Σεβίλλη, καθώς η ομάδα του Λοπετέγκι βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή!

Σε μία από τις πρώτες καλές στιγμές του παιχνιδιού, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει κεφάλι στην αναμέτρηση. Γκριεζμάν και Μέσι συνεργάστηκαν άψογα και ο Αργεντινός πλάσαρε όμορφα για το 1-0.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ο 33χρονος έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Ααρόν σταμάτησε εντυπωσιακά και κράτησε το 1-0.

Η Γρανάδα ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και μίλησε στο δεύτερο μέρος… Στο 63′ ο Ερέρα έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Μινγκέθα δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ματσίς από αριστερά πλάσαρε για το 1-1.

Η απόλυτη ψυχρολουσία για τους Καταλανούς ήρθε στο 79ο λεπτό. Ο Αντριάν Μαρίν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, Πικέ και Ουμτιτί άφησαν εντελώς μόνο του τον Μολίνα και ο επιθετικός της Γρανάδα έστειλε εύκολα με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μινγκέθα (72’ Ντεμπελέ), Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς (81’ Τρινκάο), Μορίμπα (72’ Πέδρι), Μέσι, Γκριεζμάν

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ααρόν Εσκανδέλ, Φουλκιέ, Νεχουέν Πέρεθ, Χερμάν Σάντσεθ, Ντίαθ, Ετεκί (61’ Γκοναλόν), Ερέρα, Ματσίς (75’ Αντριάν Μαρίν), Κίνι, Σολδάδο (61’ Μολίνα), Σουάρες (86’ Φέδε Βίκο)

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024