Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Οι 5 λόγοι που κρίνεται το μέλλον του Χιμένεθ

ΑΕΚ: Οι 5 λόγοι που κρίνεται το μέλλον του Χιμένεθ

Η ΑΕΚ σήμερα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου και για τον Μανόλο Χιμένεθ πρόκειται για ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον του

Άλλη μια μάχη Δικεφάλων σήμερα, άλλο ένα ντέρμπι για την ΑΕΚ που την τελευταία τριετία έχει ξεχάσει τη σημαίνει νίκη στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Μάλιστα, η σημερινή αναμέτρηση δεν είναι απλά ένα ντέρμπι, αλλά μια ρεβάνς ημιτελικού Κυπέλλου που πέρα από την πρόκριση στον τελικό του θεσμού κρίνεται και το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ.

Το μέλλον του Ανδαλουσιάνου τεχνικού είναι ήδη στον… αέρα και η πλειονότητα τον θεωρεί τελειωμένο, κάτι το οποίο είναι λογικό, καθώς η Ένωση βρίκσεται στην αναζήτηση του νέου της προπονητή, ενώ με κάποιους έχει έρθει και σε επαφές για τον πάγκο της.

Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία με έναν από τους πολλούς υποψήφιους, ο Χιμένεθ μπορεί να ελπίζει. Αλλά για να είναι βάσιμες οι ελπίδες του θα πρέπει να σώσει κάπως την παρτίδα, έστω και στο… 90′. Και η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους ασπρόμαυρους στην Τούμπα είναι μια από τις μεγάλες του ευκαιρίες.

Θα ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα και θα διατηρήσει πιθανότητες για να οδηγήσει την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» η θα… υπογράψει το τέλος του;

Υπάρχουν 5 λόγοι που αυτή η ερώτηση θα απαντηθεί μέσα από το σημερινό ντέρμπι Δικεφάλων.

  • Σε περίπτωση που η ΑΕΚ σήμερα φύγει με την πρόκριση από την Τούμπα, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει καταφέρει να την έχει κρατήσει μέσα στο… κόλπο σε έναν εκ των βασικών της στόχων, όπως είναι αυτός της κατάκτησης του Κυπέλλου.
  • Αν το σημερινό βράδυ βρει την Ένωση να πανηγυρίζει, τόσο η ψυχολογία η δική του όσο και γενικότερα του συνόλου της ομάδας θα αλλάξει πολύ και ένα καλύτερο «αύριο» θα μοιάζει πιθανό.
  • Με την ΑΕΚ να φεύγει σήμερα από την Τούμπα με το εισητήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στα χέρια της, ο Ανδαλουσιάνος θα αποδείξει ότι η σχέση του με τους παίκτες του δεν έχει χαλάσει και ότι μπορούν εκείνοι να παίξουν για αυτόν.
  • Με σημερινή πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει το απίστευτο σερί του σε νοκ άουτ ματς (14/14) και αποδεικνύει ότι ο παλιός καλός του εαυτός είναι… ζωντανός.
  • Η ΑΕΚ θα νιώσει για πρώτη φορά επί Μανόλο ξανά «μεγάλη». Που μπορεί να παίρνει κρίσιμα ματς, που μπορεί να διεκδικεί στόχους, που μπορεί να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα. Η στόφα της μεγάλης ομάδας που τόσο έχει λείψει από τον οργανισμό της.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024