Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταύρος: Πως θα κατακτήσεις την καρδιά του άνδρα Ταύρου;

Ταύρος: Πως θα κατακτήσεις την καρδιά του άνδρα Ταύρου;

«Κι άντε κι ερωτεύτηκα Ταύρο! Τι στο καλό να περιμένω από αυτόν τον άντρα; Πώς θα μου βγει; Να τον κρατήσω ή να τον σουτάρω;»

«Κι άντε κι ερωτεύτηκα Ταύρο! Τι στο καλό να περιμένω από αυτόν τον άντρα; Πώς θα μου βγει; Να τον κρατήσω ή να τον σουτάρω;»

Αγωνιώδη ερωτήματα βρίσκουν επιτέλους την απάντησή τους! «Να τον κρατήσεις» είναι η απάντηση, γιατί σαν τον Ταυρούλη σου κανένας κοριτσάκι!

1. Είναι σταθερή αξία, πώς να το κάνουμε τώρα!

Ο γνήσιος -δώσε βάση στο επίθετο «γνήσιος»- άντρας για σπίτι, για οικογένεια, για τα πάντα όλα! Αγαπάει μια καλή και δεν το κουνάει ρούπι μετά! Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και η καρδιά του ανοίγει μια φορά για εκείνη που θα διαλέξει και μετά θα κλείσει σαν στρείδι! Αυτά είναι!

2. Κι επειδή δεν το κουνάει ρούπι και γενικότερα μια ακινησία την έχει το άτομο, φρόντισε να αποδεχτείς εγκαίρως ότι σε γενικές γραμμές είναι τύπος άκαμπτος, δεν είναι ούτε για πλάκα ευέλικτος και δεν αλλάζει μήτε συνήθειες, μήτε μυαλά!

Εσύ, λοιπόν, ομορφιά μου, θα αναλάβεις να κάνεις τον διαπραγματευτή και να δείξεις την απαιτούμενη ευελιξία και για τους ΔΥΟ σας!

3. Αχ και βαχ, είναι σούπερ σέξι, αλλά αυτό που είναι το σήμα κατατεθέν του, είναι ότι το έχει με τις απολαύσεις!

Στην αρχή θα σε έχει στα όπα-όπα, όχι για κανέναν άλλο λόγο βρε κουτό, παρά για να σου δείξει ΠΩΣ να τον φροντίζεις και να τον έχεις ΕΣΥ μη βρέξει και μη στάξει στη συνέχεια! Καλή σου τύχη και καλή υπομονή! Τυχερούλα! Τον καλύτερο θα κανακεύεις, σύμφωνα με το astrology.gr.

4. Για να λέμε όμως και τα όμορφα και τα καλά, ο Ταυρίνος, εκτός από τύπος που αγαπάει την καλοπέραση (και το σεξάκι!), αγαπάει τρυφερά και όταν θα σου πέσουν τα δύσκολα, εκείνος θα είναι στο πλάι σου να σε στηρίζει και δε θα σε αφήσει ποτέ ξυπόλυτη στα αγκάθια!

Όμως, να θυμάσαι ότι δε διαβάζει τη σκέψη (τουλάχιστον, όχι μέχρι την τελευταία φορά που τσέκαρα), άρα, άνοιξε κι εσύ το στοματάκι σου και ΜΙΛΑ, όταν θέλεις κάτι!

5. Κι ενώ φημίζεται ο Ταύρος ότι διαθέτει πολλή υπομονή -κι όντως, ισχύει, δε θα το αρνηθούμε- να σου πω ότι κι εσύ θα πρέπει να διαθέτεις αυτήν την αρετή μαζί του!

Είναι σκασμένο πλάσμα, πεισματάρικο κι αγύριστο κεφάλι, που θα κάνει τα πράγματα όπως θέλει, με τον δικό του τρόπο και στον δικό του χρόνο και μπορεί να σε οδηγήσει με μικρά, αλλά σταθερά βήματα στον φον…εεεεε… στην τρέλα! Κάνε υπομονή και μάθε να προσπερνάς, να μην συγχίζεσαι και να τον αφήνεις να κάνει το δικό του! Όλε!!!

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024