Για το Χειμώνα 2021, ο Άντονι Βακαρέλο πέρασε την social distance πασαρέλα στο επόμενο επίπεδο, παρουσιάζοντας τη συλλογή του οίκου Saint Laurent σε μια μαγική τοποθεσία γεμάτη φύση.

Με τίτλο «Where the Silver Wind Blows», η σειρά αποκαλύφθηκε μέσω μιας κινηματογραφικής ταινίας που αποτυπώνει την λαμπερή εμφάνιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’60.

«Τα σοβαρά ζητήματα σάς ωθούν να παίρνετε άλλα πράγματα λιγότερο σοβαρά, η εξεύρεση της ισορροπίας, ενώ παραμένετε στα άκρα είναι μια περίπλοκη ικανότητα», εξηγεί ο σχεδιαστής σε μια δήλωση. Έτσι παρακολουθούμε την ιστορία «ενός κοριτσιού σε ένα τοπίο όπου δεν ανήκει πραγματικά», η συλλογή βρίσκεται σε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό ενός γιγαντιαίου καταρράκτη, ανάμεσα σε παγόβουνα και άλλα φυσικά τοπία.

View this post on Instagram

A post shared by Padthai.co (@padthai.co)

Η εναρκτήρια εμφάνιση έθεσε την επερχόμενη χειμερινή τάση, με μεταλλικό κορμάκι σε συνδυασμό με σακάκι τουίντ και μια φούστα. Το λαμπερό θέμα συνεχίστηκε σε μια σειρά ρούχων σε μια ποικιλία αποχρώσεων που κυμαίνονται από μωβ και ροζ, έως κόκκινο και καφέ. Στη συνέχεια, τα μοντέλα φορούν δερμάτινα, συμπεριλαμβανομένων σορτς ως το γόνατο σε συνδυασμό με πανύψηλες μπότες.

Ο γαλλικός οίκος δίνει έναν τόνο ανεμελιάς, που μάλλον έχουμε ξεχάσει, με ένα νέο Roaring της δεκαετίας του ’20 , που τόσοι πολλοί στη μόδα μιλάνε ως πρόβλεψη για το πού πηγαίνουμε στη συνέχεια.

«Κάνω πράγματα για το παρόν. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον », δήλωσε ο Άντονι Βακαρέλο σχετικά με αυτό το θέμα. «Θέλω ο Saint Laurent να είναι πιο ελαφρύς και παιχνιδιάρικος, αλλά… δεν είναι μόνο να βγεις σε μπαρ και πάρτι. Η ζωή δεν είναι μόνο βαριά και άγρια, που θέλουμε να φοράμε μόνο άνετα ρούχα και πιζάμες, αλλά ούτε στις καλές μας στιγμές να αναζητούμε μικροσκοπικά φορέματα για να προκαλέσουμε. Μετά τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορούμε απλώς να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, διαφορετικά θα χάσουμε αυτό που όλοι ζήσαμε ».

Αφήστε τη μόδα να σας πάει στα ουράνια, αλλά εσείς πατήστε γερά στη γη.

«Η μόδα πρέπει να είναι κάτι που δεν παίρνεις πολύ σοβαρά», συνέχισε. «Ειδικά τώρα, όταν τίποτα δεν είναι πραγματικά απαραίτητο. Είναι καλό να γελάς με την καρδιά σου.»

Η νέα κολεξιόν φωνάζει πάρτι.

View this post on Instagram

A post shared by @touristmagazine_

Οι φιγούρες έχουν την κομψότητα της δεκαετίας του 60 και τα χρώματα έχουν την σπιρτάδα της δεκαετίας του 80. Δυο δεκαετίες που «απαιτούσαν» κέφι και χορό και νέες ευκαιρίες. Με τους στίχους των Peaches, που έγιναν η έμπνευση για τη συλλογή,  «How do you do that cool dance? Baby don’t split those hot pants», Τα κοντά σορτς δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι και αν είσαι κουλ αρκετά αυτό θα είναι το κομμάτι που θα σε συντροφεύσει σε όλους τους επερχόμενους χορούς της χειμερινής σεζόν.

Δείτε το βίντεο