Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης: «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις πάνω μου θα κινηθώ εναντίον σου»

Γιάννης: «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις πάνω μου θα κινηθώ εναντίον σου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε τη δική του απάντηση στο… τάκλιν του Ουάσινγκτον.

Έξαλλος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς. Ο λόγος; Το… τάκλιν που του έκανε σε μια φάση ο Ουάσινγκτον, με τον Γιάννη να αντιδρά.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό μετά το ματς και απάντησε με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, λέγοντας: «Παίζει σκληρά και σέβομαι κάθε αντίπαλό μου, αλλά είμαι Αφρικανός, αν έρθεις εναντίον μου, θα έρθω εναντίον σου, ειδικά αν πιστέψω ότι το κάνεις επίτηδες».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Χόρνετς: «Παίζουν γρήγορα, έχουν καλούς σκόρερ, βάζουν τρίποντα και παίζουν σε γρήγορο τέμπο. Όλοι μπορούν να σουτάρουν και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος στην άμυνα και τους αφήσεις να διεισδύουν και να πασάρουν στην περιφέρεια μπορούν να το κάνουν όλο το βράδυ. Για να τους νικήσεις πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 48 λεπτά».

Για τους Μπακς και το μέλλον: «Προσωπικά θέλω να νικάω. Είμαι νικητής και παίζω σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Αν οι συμπαίκτες μου είναι σε καλό σημείο και βγάζουν καλές συνήθειες, παίζουν άμυνα και ακολουθούμε το πλάνο είμαι χαρούμενος. Δεν κοιτάω το αποτέλεσμα. Όταν βλέπω τους πάντες να ακολουθούν το πλάνο, αμυνόμαστε σωστά και παίρνουμε ριμπάουντ ξέρω πως αν είμαστε στο σωστό σημείο πνευματικά θα είναι δύσκολο να μας νικήσει κάποιος.

Μπορεί να έχουμε ρεκόρ 9-9 τον τελευταίο μήνα, αλλά προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για αυτό. Δεν κοιτάζω την κατάταξη. Με ενδιαφέρει να βλέπω το πρόσωπο και τα μάτια των συμπαικτών μου, βλέποντας ότι έχουν φωτιά στο βλέμμα. Αν το έχουμε αυτό, θα είμαστε καλά. Δεν σημαίνει τίποτα για εμένα η θέση μας στην κατάταξη, πέρυσι ας πούμε ήμασταν πρώτοι με διαφορά. Πέρυσι το Μαϊάμι ήταν 6ο αλλά πήγε στους τελικούς. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά. Αν χτίσουμε μία κουλτούρα στην ομάδα τότε θα είμαστε σε πολύ καλό σημείο, έτσι πιστεύω».

Για την φάση με τον Ουάσινγκτον: «Μου έβαλε τρικλοποδιά επίτηδες ή όχι; Έτσι ένιωσα, επειδή το πόδι του ήρθε με φόρα. Ήμουν εκνευρισμένος, επειδή ήταν επικίνδυνη ενέργεια επειδή ετοιμαζόμουν να τρέξω. Παίζει σκληρά και σέβομαι κάθε αντίπαλό μου, αλλά είμαι Αφρικανός, αν έρθεις εναντίον μου, θα έρθω εναντίον σου, ειδικά αν πιστέψω ότι το κάνεις επίτηδες».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024