Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – ΠΑΣ: Θρυλική επιβεβαίωση ή ζωντανό ένα… τρελό όνειρο;

Ολυμπιακός – ΠΑΣ: Θρυλική επιβεβαίωση ή ζωντανό ένα… τρελό όνειρο;

Επαναληπτικοί ημιτελικοί Κυπέλλου πράξη πρώτη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:00 στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του 1-1 των Ζωσιμάδων με φόντο τον τελικό.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ψάχνει… κάτοχο και περνάει από το Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Cosmote Sport 3) στη ρεβάνς του 1-1 στους Ζωσιμάδες, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί και να στοχεύουν στο νταμπλ και τους Ηπειρώτες να αναζητούν ακόμα μία υπέρβαση που θα τους διατηρήσει ζωντανό ένα… τρελό όνειρο. Την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε πολύ στους παίκτες του τις τελευταίες μέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για το πόσο σημαντικός είναι ο στόχος του Κυπέλλου. Με την κατάκτηση του νταμπλ οι Πειραιώτες θα επιβεβαιώσουν και πάλι την απόλυτη κυριαρχία τους εντός συνόρων την τελευταία διετία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται από προχθές στην Αθήνα, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι άριστο και αισιόδοξο, ενώ οι οπαδοί τους τους αποχαιρέτησαν με επευφημίες κατά την αναχώρησή τους.

Αγωνιστικά ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του και θα βασιστεί και πάλι σε ένα 3-4-3. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Χολέμπας, Σεμέδο και Παπασταθόπουλος. Στα δύο άκρα οι Ρεάμπτσιουκ και Ανδρούτσος. Στη μεσαία γραμμή οι Καμαρά και Εμβιλα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί με τους Βαλμπουενά και Μπρούμα στα άκρα.

Ο Γιαννίκης αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΣ με 4-2-3-1. οντίγκιν κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Παντελάκης και Κάργας και στα άκρα οι Σάλιακας και Πίρσμαν. Οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ σε ρόλο αμυντικών χαφ με τους Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Παμλίδη μπροστά τους. Ο Κρίζμαν θα είναι στην κορυφή.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024