Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Η κάλυψη Τσίπρα σε Τζανακόπουλο προκαλεί τους δημοκρατικούς πολίτες

ΝΔ: Η κάλυψη Τσίπρα σε Τζανακόπουλο προκαλεί τους δημοκρατικούς πολίτες

Αντί να αναγνωρίσει ότι αυτό που είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος και προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον κ. Τζανακόπουλο, επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει πως δεν υπάρχει Έλληνας που να μην κατάλαβε τι εκστόμισε σήμερα ένας πρώην πρωθυπουργός

«Αντί να αναγνωρίσει ότι αυτό που είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος και προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον κ. Τζανακόπουλο. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι όλοι οι Έλληνες δεν κατάλαβαν τι άκουσαν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Πως θα είναι η δεύτερη φορά

Η ΝΔ σημειώνει ότι ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε για «εκκαθαρίσεις», όχι για εστίες διαφθοράς, περιγράφοντας πώς θα είναι η «δεύτερη φορά»… και προσθέτει «πράγματι, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, δεν υπάρχει σοβαρός πολίτης που να μην κατάλαβε τι είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Κυρίως, δεν υπάρχει Έλληνας που να μην κατάλαβε τι εκστόμισε σήμερα ένας πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» καταλήγει η ΝΔ.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για ακραίο, διχαστικό και φανατικό το λόγο του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τη δήλωση Τζανακόπουλου ανατριχιαστική.

Ανατριχιαστική

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6» ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στον δημόσιο λόγο του ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι αυτές οι ακραίες και διχαστικές φωνές και ο φανατισμός, ανήκει σε μια άλλη εποχή και όχι στην Ελλάδα του σήμερα και του αύριο. «

Θα έπρεπε να έχει εγκαταλείψει αυτόν τον φανατισμό», τόνισε προσθέτοντας ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγνώμη.
Η Νέα Δημοκρατία, έδωσε ένα τέλος στην κομματικοποίηση και προχώρησε σε ένα αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων και ψηφιοποίησης στον δημόσιο τομέα, σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ ξεκαθάρισε πως, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εκκαθαρίσεις στο δημόσιο.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024