Αντί να αναγνωρίσει ότι αυτό που είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος και προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον κ. Τζανακόπουλο, επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει πως δεν υπάρχει Έλληνας που να μην κατάλαβε τι εκστόμισε σήμερα ένας πρώην πρωθυπουργός

«Αντί να αναγνωρίσει ότι αυτό που είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λάθος και προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον κ. Τζανακόπουλο. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι όλοι οι Έλληνες δεν κατάλαβαν τι άκουσαν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Πως θα είναι η δεύτερη φορά

Η ΝΔ σημειώνει ότι ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε για «εκκαθαρίσεις», όχι για εστίες διαφθοράς, περιγράφοντας πώς θα είναι η «δεύτερη φορά»… και προσθέτει «πράγματι, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, δεν υπάρχει σοβαρός πολίτης που να μην κατάλαβε τι είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ».

«Κυρίως, δεν υπάρχει Έλληνας που να μην κατάλαβε τι εκστόμισε σήμερα ένας πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» καταλήγει η ΝΔ.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε λόγο για ακραίο, διχαστικό και φανατικό το λόγο του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τη δήλωση Τζανακόπουλου ανατριχιαστική.

Ανατριχιαστική

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6» ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στον δημόσιο λόγο του ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι αυτές οι ακραίες και διχαστικές φωνές και ο φανατισμός, ανήκει σε μια άλλη εποχή και όχι στην Ελλάδα του σήμερα και του αύριο. «

Θα έπρεπε να έχει εγκαταλείψει αυτόν τον φανατισμό», τόνισε προσθέτοντας ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ζητήσει συγνώμη.
Η Νέα Δημοκρατία, έδωσε ένα τέλος στην κομματικοποίηση και προχώρησε σε ένα αξιοκρατικό σύστημα προσλήψεων και ψηφιοποίησης στον δημόσιο τομέα, σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ενώ ξεκαθάρισε πως, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εκκαθαρίσεις στο δημόσιο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr