Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
West Side Story: Το μιούζικαλ του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει πλέον και τρέιλερ

West Side Story: Το μιούζικαλ του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει πλέον και τρέιλερ

Σίγουρα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα μπορούσε να παρουσιάσει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του «West Side Story» οποιαδήποτε στιγμή ήθελε, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη από εκείνη της τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Σίγουρα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα μπορούσε να παρουσιάσει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του «West Side Story» οποιαδήποτε στιγμή ήθελε, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη από εκείνη της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Την εκδοχή του Σπίλμπεργκ υπογράφει σεναριακά ο βραβευμένος με Πούλιτζερ και υποψήφιος για Οσκαρ, Τόνι Κούσνερ και την διεύθυνση φωτογραφίας ο σταθερός πλέον συνεργάτης του, Γιάνους Καμίνσκι. Στην ταινία παίζουν ακόμη η Αριάνα ΝτεΜπόουζ (Ανίτα), η Ανα Ιζαμπέλ (Ροζαλία), ο Κόρει Στολ (Λοχαγός Σρανκ), ο Μπράιαν ντ’ Αρσι Τζέιμς (Αξιωματικός Κρούπκε), ο Κέρτις Κουκ (Εϊμπ) και η Ρίτα Μορένο που έπαιζε και στην ταινία του 1961 (κερδίζοντας Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου) η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού.

View this post on Instagram

A post shared by @westsidestorythemovie


Για το ρόλο της Μαρίας επιλέχτηκε η άγνωστη 17χρονη youtuber μαθήτρια από το Νιου Τζέρσι καθώς κέντρισε το ενδιαφέρον του Σπίλμπεργκ και της ομάδας του. Μάλιστα την ξεχώρισαν ανάμεσα σε 30.000 βίντεο που παρακολούθησαν στα σόσιαλ μίντια όπου νεαρά κορίτσια έκαναν video auditions για τον ρόλο.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Αριάνα Ντε Μπόουζ, Άνα Ίζαμπελ, Ντέιβιντ Άλβαρεζ, Κόρει Στολ και η Ρίτα Μορένο που είχε κερδίσει το όσκαρ β ρόλου στην αρχική ταινία του 1961, η οποία είχε κερδίσει συνολικά 10 βραβεία. Εδώ, η 80χρονη πορτορικανή ηθοποιός – μια από τους τρεις καλλιτέχνες που έχουν βραβευτεί με Οσκαρ, Emmy, GRAMMY, Tony και Peabody Awards- εκτός από το ρόλο της Βαλεντίνας, της ιδιοκτήτριας δηλαδή του μαγαζιού που εργάζεται ο Τόνι, κρατά και χρέη παραγωγού.

View this post on Instagram

A post shared by @westsidestorythemovie

Η ταινία είναι μια παραγωγή της 20th Century Studios, The Walt Disney Company και θα βγει τον Δεκέμβριο 2021 στους κινηματογράφους. Στην Ελλάδα η διανομή της θα γίνει από τη Feelgood.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024