Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Αποφυλακίστηκε η Μελέκ Ιπέκ που είχε σκοτώσει τον σύζυγο βασανιστή της

Τουρκία: Αποφυλακίστηκε η Μελέκ Ιπέκ που είχε σκοτώσει τον σύζυγο βασανιστή της

Η Μελέκ Ιπέκ που είχε πυροβολήσει τον άντρα της επειδή την κακοποιούσε συστηματικά, αφέθηκε ελεύθερη μετά από 108 μέρες κράτησης.

Με αγκαλιές και δάκρια χαράς υποδέχτηκαν φίλοι και συγγενείς την Μελέκ Ίπεκ, που μετά από τρεις μήνες στη φυλακή είναι πλέον ελεύθερη.

Η 31χρονη από την Τουρκία και μητέρα δύο παιδιών τον περασμένο Γενάρη πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της επειδή την κακοποιούσε συστηματικά μπροστά στα μάτια των δύο κοριτσιών αφέθηκε ελεύθερη, έχοντας μείνει στη φυλακή για 108 ημέρες.

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η Μελέκ ξέσπασε σε κλάματα ενώ «λύγισε» μόλις αντίκρισε και έσφιξε στην αγκαλιά της τις κόρες της.

Η 31χρονη πια Μελέκ από την Τουρκία, γινόταν συστηματικά έρμαιο των βίαιων και ερωτικών φετίχ του Ραμαζάν, ο οποίος την έδενε, τη βασάνιζε, τη βίαζε, την ξυλοκοπούσε και την υπέβαλλε σε σαδιστικές δοκιμασίες, συχνά, υπό το αθώο και τρομαγμένο βλέμμα των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Μετά από ένα ακόμη πολύωρο μαρτυρικό βασανιστήριο, έχοντας ικετέψει τον άντρα της μπροστά στα παιδιά τους να μη τη σκοτώσει, ενώ εκείνος τη σημάδευε με καραμπίνα, κι αφού αναγκάστηκε να μείνει για για ένα ολόκληρο βράδυ γυμνή και δεμένη στο πάτωμα ενός δωματίου, πήρε την απόφαση να σώσει τον εαυτό της, μα πρωτίστως τα δύο της παιδιά.

«Δεν θα με δείρει κάποιος απόψε»

«Όταν η πόρτα του δωματίου άνοιξε απότομα, εγώ στεκόμουν στην άκρη, τρόμαξα και το όπλο εκπυρσοκρότησε», περιγράφει η ίδια, μεταξύ των σοκαριστικών περιγραφών των καθημερινών βασανιστηρίων που υπέμενε για μία και πλέον δεκαετία.

Η Μελέκ Ιπέκ τηλεφώνησε η ίδια στην αστυνομία για να ειδοποιήσει ότι μόλις είχε σκοτώσει τον άντρα της. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, όπου τη βρήκαν χτυπημένη και με χέρια δεμένα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν την επισκέφθηκε στη φυλακή και τη ρώτησε πώς είναι, εκείνη του απάντησε: «Τουλάχιστον εδώ δεν θα με δείρει κάποιος απόψε».

Επίσης, ο ίδιος ανέφερε ότι οι δύο κόρες της Μελέκ, ηλικίας 6 και 8 ετών, διαμένουν προσωρινά με τη γιαγιά τους, ενώ η μία φέρεται να είπε: «Ο πατέρας μου δεν θα έρθει ποτέ ξανά, σωστά; Δεν θα με κακοποιεί κανείς πια».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024