Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη κλήρωση για την Σάκκαρη

Δύσκολη κλήρωση για την Σάκκαρη

Δύσβατος και γεμάτος μεγαθήρια ο δρόμος της Σάκκαρης στο τουρνουά της Μαδρίτης – Με την ταλαντούχα Αμερικανίδα, Αμάντα Ανισίμοβα, στον πρώτο γύρο.

Στο χωμάτινο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδρίτη θα λάβει μέρος η Μαρία Σάκκαρη. Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (27/4) μάλιστα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά, με την Σάκκαρη να μαθαίνει την τενίστρια που θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, αλλά και τις υποψήφιες αντιπάλους της στους επόμενους γύρους.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας, η οποία βρίσκεται στο Νο. 16 του ταμπλό, στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμάντα Ανισίμοβα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Μια πολύ δύσκολη κλήρωση για την Μαρία, που θα βρει απέναντί της μια πολύ ταλαντούχα τενίστρια.

Εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας, στον δεύτερο γύρο θα παίξει είτε με την Ανέτ Κονταβέιτ είτε με κάποια qualifier. Στον τρίτο γύρο ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν της Ναόμι Οσάκα, ενώ στα προημιτελικά με τον αντίστοιχο της Καρολίνα Πλίσκοβα. Εάν μπορέσει και βγει… ζωντανή από τις μάχες που θα δώσει στην Caja Magica και βρεθεί στα ημιτελικά, το πιο πιθανό είναι να βρει απέναντί της μία από τις Σιμόνα Χάλεπ ή Αρίνα Σαμπαλένκα.

Από την άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Ασλεϊ Μπάρτι, Ελίνα Σβιτόλινα, Κίκι Μπέρτενς, Πέτρα Κβίτοβα, Ιγκα Σβίατεκ και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα. Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, η κάτοχος του Ρολάν Γκαρός, αλλά και μερικές από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Ολες, έχουν τις πιθανότητές τους για να κατακτήσουν τον τίτλο στην Μαδρίτη.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024