Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Τσέκαρε επιθετικό στη Γαλλία ο Ταυλαρίδης

ΑΕΚ: Τσέκαρε επιθετικό στη Γαλλία ο Ταυλαρίδης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκε στη Γαλλία και παρακολούθησε από κοντά σέντερ φορ που φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ για το καλοκαίρι

Η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι έχει πλήρη αγωνιστική δράση και κομβικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αυτή τη βδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για το καλοκαίρι.

Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή ωστόσο φαίνεται πως είναι η αναζήτηση επιθετικού, αφού ο Νέλσον Ολιβέιρα μοιάζει αδύνατον τη δεδομένη χρονική στιγμή να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τον Στάθη Ταυλαρίδη να ταξιδεύει γι’ αυτόν τον σκοπό στη Γαλλία τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο σκάουτερ της Ένωσης που έχει αρκετές γνωριμίες εκεί λόγω της ποδοσφαιρικής του θητείας, φέρεται να έχει ήδη εντοπίσει έναν συγκεκριμένο στόχο για την επίθεση των κιτρινόμαυρων.

Εκτός όμως από τον στράικερ που παρακολούθησε, ο Ταυλαρίδης έβαλε στο μικροσκόπιό του και μία περίπτωση στόπερ που απασχολεί την ΑΕΚ από τη γαλλική αγορά.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024