Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλέξης Παππάς βγήκε από το παιχνίδι και άρχισε να μιλά για τα πάντα

Ο Αλέξης Παππάς βγήκε από το παιχνίδι και άρχισε να μιλά για τα πάντα

Άκρως αποκαλυπτικός σε θέματα προσωπικά του, αλλά και σχετικά με το Survivor εμφανίστηκε ο πρώην παίκτης του Survivor

Ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Λίγο πριν το ταξίδι του παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It και το μεσημέρι της Τρίτης προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της. Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης μιλά για τη σχέση Μαριαλένας και Σάκη αλλά και για την σύντροφό του Alessia και αν τελικά όντως θα την παντρευόταν.

Για το πρώην ζευγάρι του Survivor: “Θεωρώ ότι ο Σάκης είναι μη πολιτικά ορθός. Δεν μπορεί την ώρα που έχουμε τριβές με κάποιους παίκτες όπως ο Ηλίας ή ο James, να πηγαίνει και να έχει πάρε δώσε μαζί τους. Ήταν πάντα επικίνδυνο κάποιος να φτάσει κοντά στον James, είναι ένα πανέξυπνο παιδί. Ο Σάκης ομόρφυνε την Μαριαλένα. Ήταν πολύ άγρια… Βλέπω δυο παιδιά που είναι πολύ καλά, περνάνε καλά και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν κοντά… Μίλησα και στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Αν θα έχουμε γάμο… θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει!

Ε ο κυνηγός είναι ο περισσότερος καψούρης! Ο Σάκης έχει πει στο παρελθόν ότι πήγε για να βοηθήσει την Μαριαλένα. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Μου μοιάζει ότι έχει έναν άσσο στο παιχνίδι. Είναι παίκτες του τελικού… Η Μαριαλένα μου είπε για τον Γιώργο τον Λιβάνη ότι είναι μια ιστορία που χρονικά δεν έχει σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε γίνει και πρόταση γάμου από τον Σάκη.

Έρχεται μέσα στο Survivor, στις πιο άγριες συνθήκες. Ήταν ύαινα και μόλις ήρθε ο Σάκης μέσα σε τρεις ημέρες έγινε μια κούκλα, έχει ομορφύνει 100%, την έκανε κοριτσάκι 15 χρονών. Δεν μπορώ να βασιστώ σε μια σχέση ένα μήνα με τον Γιώργο Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της δεν έχει σχέση προφανώς με την επιρροή που έχει οποιοσδήποτε άλλος”.

Για τη σχέση του: “Υπάρχει ακόμα η σχέση μου έξω; Μετά από τόσο καιρό; Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι εντάξει μέχρι 25 Μαρτίου θα έχω γυρίσει. Ε όχι εντάξει είπαμε, δεν θα παντρευόμουν. Φαντάζεσαι να έφευγα από το Survivor στις 20 και 25 να παντρευόμουν; Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο που λες οπ… τι έγινε τώρα;”

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024