Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φουρθιώτης: Προσαγωγή του γνωστού παρουσιαστή και δύο ακόμη ατόμων

Φουρθιώτης: Προσαγωγή του γνωστού παρουσιαστή και δύο ακόμη ατόμων

Η προσαγωγή έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους στην Εκάλη, αλλά και για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή μια μέρα αργότερα.

Στη ΓΑΔΑ έχει προσαχθεί ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης μαζί με δύο άλλα άτομα, έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι και στο γραφείο του.

Η προσαγωγή έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ από αγνώστους στην Εκάλη, αλλά και για την υπόθεση των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του παρουσιαστή μια μέρα αργότερα.

Όπως ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των ΝΕΩΝ οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς των αγνώστων εναντίον των αστυνομικών στην Εκάλη φέρεται να ταιριάζουν με τους κάλυκες που είχαν βρεθεί μια μέρα μετά έξω από το σπίτι του παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, είχε γίνει δέκτης πληροφοριών από το περιβάλλον Φουρθιώτη ότι υπήρξε σχεδιασμός εικονικής επίθεσης στο σπίτι του αλλά και επίθεση σε δύο δημοσιογράφους. Εκτος από τον Μένιο Φουρθιώτη οι δύο έλληνες που προήχθησαν έχουν ποινικό μητρώο και φαίνεται να συμμετείχαν σε συννενόηση με τον Φουρθιώτη για να πυροβολήσουν στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο Έλληνες δράστες, από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε σακίδιο, το οποίο τους έπεσε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών εναντίον της μάντρας του σπιτιού του παρουσιαστή.

Μάλιστα, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φέρεται ο Μένιος Φουρθιώτης να επικοινωνούσε με τους δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του.

Οι δράστες ήταν γνωστοί στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, καθώς τα ονόματά τους είχαν αναφερθεί σε δικογραφία για προστασία νυχτερινών μαγαζιών προ λίγων ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από τις καταγγελίες που είχε διατυπώσει σε βάρος του παρουσιαστή, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή ανέφερε πως στις αρχές του μήνα πληροφορήθηκε από άντρα, που δεν κατονομάζει δημόσια, ότι κινδυνεύει καθώς πρόσωπο που βρίσκεται τον τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, για ενέργειες του ότι κινδυνεύει καθώς πρόσωπο που βρίσκεται τον τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, για ενέργειες του που ερευνώνται από την Δικαιοσύνη, αναζητά κάποιον για να «εκτελέσει συμβόλαιο γι αυτόν» το οποίο θα περιλαμβάνει χτύπημα κατά του κ. Βαξεβάνη αλλά και κάποιου άλλου δημοσιογράφου που ο πληροφοριοδότης δεν θυμόταν το όνομα του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα , ο δημοσιογράφος εξηγεί ότι πριν λίγες ημέρες το ένα μέρος από το εν λόγω «συμβόλαιο» φαίνεται να υλοποιήθηκε με συγκεκριμένη ενέργεια που είδε το φως της δημοσιότητας, γεγονός που τον ανησύχησε και τον φόβισε.

Αμεσα ξεκίνησε έρευνα της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Το Tweet Βαξεβάνη

Φαίνεται πως οι αιτιάσεις του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη να είναι ορθές ενώ ο ίδιος με ένα tweet όλο νόημα για την υπόθεση έγραψε:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024