Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν εργαζόμενοι της Περιφέρειας Κρήτης, των οποίων τα γραφεία στεγάζονται στο κτίριο της οδού Μάρκου Μουσούρου (πρώην Απολλώνειο Νοσοκομείο), έντρομοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική ότι στο υπόγειο του κτιρίου είχε εκδηλωθεί φωτιά και οι ίδιοι έβλεπαν τους καπνούς.
Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας εκκένωσαν το κτίριο, για την αποφυγή κάποιου ατυχήματος, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν τρία υδροφόρα οχήματα και τρία βοηθητικά, με συνολικά 15 πυροσβέστες, οι οποίοι φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για πυρκαγιά, αλλά για πυροσβεστήρα ο οποίος είχε ενεργοποιηθεί και το υλικό του έμοιαζε με καπνό. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έριξαν προληπτικά νερό και αποχώρησαν από το σημείο.
Η αναστάτωση πάντως που προκλήθηκε ήταν έντονη, με δεδομένο ότι το πολυόροφο κτίριο που φιλοξενούνται υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, βρίσκεται σε ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα σημεία του Ηρακλείου.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.