Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλλη Κοκκίνου: «Έφτασε η ώρα μου για το εμβόλιο»

Έλλη Κοκκίνου: «Έφτασε η ώρα μου για το εμβόλιο»

Η Έλλη Κοκκίνου που έχει αναφέρει αρκετές φορές πως ανήκει στις ευπαθείς ομάδες εξαιτίας του άσθματος ανακοίνωσε περιχαρής πως έφτασε η ώρα της για το εμβόλιο

Oι εμβολιασμοί προχωρούν στη χώρα μας με ταχείς ρυθμούς και ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός πολιτών, κλείνει το δικό του ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού.

Η Έλλη Κοκκίνου που έχει αναφέρει αρκετές φορές πως ανήκει στις ευπαθείς ομάδες εξαιτίας του άσθματος ανακοίνωσε περιχαρής πως έφτασε η ώρα της για το εμβόλιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά, μάλιστα η Έλλη Κοκκίνου είχε αποκαλύψει ότι λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, είχε νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στην Εντατική, ενώ εξήγησε γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για εκείνη να νοσήσει με κοροναϊό.

«Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες. Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενα. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για τρεις βδομάδες και τρεις μέρες μπήκα στην εντατική.

Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κοροναϊό» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Η ίδια μέσα από το Instagram ενημέρωσε πως έκλεισε τα ραντεβού της για το εμβόλιο κατά του κοροναϊού και έδειξε το αποτέλεσμα της διαδικασίας σε story.

Η τραγουδίστρια, ανέβασε ένα screenshot με τα δύο ραντεβού της, για την πρώτη και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, μαζί με ένα caption που συνόδευε την ανάρτησή της.

«Έφτασε η ώρα μου», έγραψε η Έλλη στο story που ανέβασε στο λογαριασμό της.

Δείτε παρακάτω το InstaStory που δημοσίευσε η Έλλη Κοκκίνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024