Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επική ανατροπή της Λιλ κόντρα στη Λιόν και… κορυφή (2-3)

Επική ανατροπή της Λιλ κόντρα στη Λιόν και… κορυφή (2-3)

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει 2-0, η Λιλ με φοβερή ανατροπή γύρισε το ματς με τη Λιόν «τούμπα» και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Ligue 1.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι που τα είχε όλα η Λιλ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-0) στο πρώτο ημίχρονο όμως έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Γιλμάζ, ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή στο 85′, που την φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Ligue 1.

Ο Τούρκος επιθετικός ήταν καταπληκτικός καθώς τελείωσε την αναμέτρηση με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ήταν εκείνος που στο 85′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-3.

Η Λιλ είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να χτίσει κάτι καλό, όμως η Λιόν ήταν εκείνη που κατάφερε να βρει πρώτη το γκολ στο 20′ με τον Σλιμανί να δέχεται την πάσα του Κακερέ και να γράφει το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «Λιλουά» ισοφάρισαν με τον Ντέιβις, όμως το VAR τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ και έτσι ακυρώθηκε το τέρμα.

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 35΄ ο Ζοσέ Φοντέ έστειλε καταλάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0 και δίνοντα ξεκάθαρο προβάδισμα στη Λιόν. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου ο Γιλμάζ βρήκε τον τρόπο να μειώσει κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «Λιλουά» μπήκαν με… άγριες διαθέσεις και έδειξαν από νωρίς πως θα κυνηγήσουν μια μεγάλη ανατροπή. Αρχικά στο 60′ ο Ντέιβις πήρε τη μπάλα από τον Γιλμάζ για να φέρει το ματς στα ίσα.

Η πίεση συνεχίστηκε και στο 85ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τη Λιλ, με τον Τούρκο επιθετικό να μετατρέπει σε γκολ την ασίστ του Γιαζισί, στέλνοντας την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024