Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε με κλάματα

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε με κλάματα

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef και μάλιστα αυτό έγινε με μια αποχώρηση

Η τελευταία δοκιμασία ασυλίας του ριάλιτι μαγειρικής είχε νικητή τον Τζιοβάνι Σκαράτζι ενώ ο Παύλος Χάππιλος, για ένα αυγό διαφορά, ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η μέρα ξημέρωσε αρκετά βαριά για τον Παναγιώτη Τζαμαλή και τον Παύλο, καθώς οι δύο φίλοι, που μαγείρεψαν για πρώτη φορά σε ομαδική μαζί, «φλέρταραν» με το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί και στη δοκιμασία αποχώρησης.

Μετά την ήττα της μπλε ομάδας, έφτασε η στιγμή για την ψηφοφορία που θα υπεδείκνυε τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef 5.
Ο Τζιοβάνι ήταν εκείνος που απάντησε καταφατικά όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τους Μπλε αν θέλουν να αλλάξουν την ψήφο τους.

Αυτή η απόφαση έφερε πολλά σχόλια από τον εξώστη και τους «Κόκκινους», με τη Λία ως υποψήφια προς αποχώρηση να κάνει τη δική της κριτική.

Ο Παύλος ψήφισε τον φίλο του, Παναγιώτη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να λυγίσει… Τελικά με τρεις ψήφους, ο Παύλος ήταν εκείνος που έπρεπε να μονομαχήσει μαγειρικά με την Λία Μακροστέργιου.

Το πιάτο… από ολόκληρη την Ελλάδα

Το πιάτο, που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, έκρυβε σχεδόν όλη την Ελλάδα και ήταν εμπνευσμένο από έναν chef διακεκριμένο για την αγάπη του στις πρώτες ύλες, τη στήριξή του στους Έλληνες μικροπαραγωγούς, λάτρη της παράδοσης και άξιο εκφραστή της ελληνικής κουζίνας.

Με έκδηλη την συμπάθειά τους, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά και όλος ο εξώστης, υποδέχτηκαν τον chef και δάσκαλό τους στο food styling, όλο αυτό το διάστημα μέσα στον διαγωνισμό.

Όταν ο χρόνος τελείωσε, οι τρεις σεφ – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος περίμεναν στο εστιατόριο, μαζί με τον καλεσμένο σεφ, να δουν, να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν τα πιάτα των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση.

Οι άδειοι δίσκοι

Προς μεγάλη τους έκπληξη, η πρώτη προσπάθεια που κατέφτασε μπροστά τους ήταν απλώς… κενοί δίσκοι! Αυτό τους έκανε να αναρρωτηθούν τι συνέβη άραγε στον έναν από τους δύο παίκτες και αν ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους για τις παρασκευές ήταν επαρκής.

Ο δεύτερος διαγωνιζόμενος, κατάφερε να στείλει γεμάτους δίσκους, όμως όπως είπε και ο καλεσμένος σεφ, κι αυτός ο παίκτης είχε καταφέρει να προετοιμάσει το 60% – 70% περίπου του πιάτου του.

Εν τέλει ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε είναι η Λία.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024