Βαρβάκειος: Η κίνηση στην αγορά και το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς, Ανδρέας Νιώτης, για την κίνηση αυτές τις ημέρες, ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων, αλλά και αν υπάρχει επάρκεια στην αγορά
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς, Ανδρέας Νιώτης, για την κίνηση αυτές τις ημέρες, ποιες είναι οι τιμές των προϊόντων, αλλά και αν υπάρχει επάρκεια στην αγορά.
«Το Πάσχα αυτό πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το περσινό. Οι τιμές σήμερα σταθεροποιήθηκαν. Το Σάββατο κατέβηκε πολύς κόσμος και είμαστε αισιόδοξοι. Επάρκεια φαίνεται να υπάρχει. Ο κόσμος παίρνει αρνί, κατσίκι, αλλά όποιος έρχεται εδώ συνήθως ψωνίζει όλα τα κρέατα του μήνα» είπε ο κ. Νιώτης.
«Ο μεγάλος όγκος με αρνιά και κατσίκια ξεκινάει από σήμερα. Ξεκινήσαμε να παραλαμβάνουμε. Οι τιμές ξεκινούν από 6,90 το κιλό. Αν χρειαστεί θα κάνουμε και εισαγωγές» συνέχισε ο ίδιος.
Ο κ. Νιώτης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες να επισκεφθούν οι πολίτες τη Βαρβάκειο αγορά, σημειώνοντας ότι «ο κόσμος μπορεί να πάει στα mall αλλά δεν μπορεί να πάει στη Βαρβάκειο να ψωνίσει τις καθημερινές. Το λέμε από την Τσικνοπέμπτη αυτό. Αλλά δεν μας ακούει κανείς. Το θεωρώ άδικο».
Δείτε αναλυτικά
- Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου
- Ντέβιν Μπούκερ για το NBA Europe: «Ναι, ίσως παίξω και στην Ελλάδα…»
- Καιρός: Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)

