Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως για τη Δευτέρα του Πάσχα σε μπαράκια, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως οι Λαρισαίοι έχουν προβεί σε κρατήσεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα σε τσιπουράδικα

Ανυπόμονοι για το άνοιγμα της εστίασης, την προσεχή Δευτέρα 3 Μαϊου, φαίνεται πως είναι οι κάτοικοι της Λάρισας, οι οποίοι σπεύδουν να κάνουν κρατήσεις σε μαγαζιά, με ιδιαίτερη… προτίμηση στα τσιπουράδικα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως για τη Δευτέρα του Πάσχα σε μπαράκια, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως οι Λαρισαίοι έχουν προβεί σε κρατήσεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα σε τσιπουράδικα.

Επαγγελματίες του χώρου εκτιμούν πως αυτό είναι πολύ καλό σημάδι, καθώς οι συνεχόμενοι μήνες απραξίας τους ζημίωσαν σε μεγάλο βαθμό και τώρα είναι μια ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα.

Δηλώνουν μάλιστα πως θα τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα καθώς δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτούς, εφόσον το είχαν πράξει και προ μηνών. Αρκεί -όπως τονίζουν- να είναι σύμμαχος και ο καιρός αυτό το διάστημα μια και η λειτουργία των καταστημάτων θα γίνει σε εξωτερικό χώρο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr