«Στον Γιάννη αγαπάω τη λαχτάρα για τα ωραία τραγούδια. Και ότι δεν τον νοιάζει να στραπατσάρει την εικόνα του. Αυτό το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο δηλαδή πολύ συχνά με εκπλήσσει με τα τραγούδια που επιλέγει να τραγουδήσει γιατί είναι απρόβλεπτα ακόμα και για μένα».

«Δεν απέρριψα το τραγούδι το «δίκιο μου» κάναμε ένα δίσκο με τον Οδυσσέα Ιωάννου το 2012 και ο στίχος αυτός ήταν από τους στίχους που μου πρότεινε να μελοποιήσω. Αυτός ο στίχος ειναι πολύ επιθετικός, θυμωμένος και μιλάει θυμωμένα ένας αδικημένος άνθρωπος.

Μου φάνηκε δύσκολο σε εκείνη τη φάση να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο και του είπα ότι εύχομαι να το πει η Γιώτα αυτό, να γίνει τραγούδι και να το πει η Γιώτα, γιατί τότε η Γιώτα ενώ ήταν σπουδαία τραγουδίστρια είχε μικρότερο ρεπορτόριο από ότι της άξιζε. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είχε αδικηθεί από τις συγκυρίες…».

Ο Μίλτος Παχαλίδης μίλησε για τον καλλιτέχνη Γιάννη Κότσιρα και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι το «δίκιο μου» που αγαπήθηκε από την φωνή της Γιώτας Νέγκα. Οι δυο τους στη συνέχεια ερμήνευσαν το «Πεθαμένες καλησπέρες», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Μίλτου Πασχαλίδη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr