ΠΟΕΔΗΝ: Περίεργη διάρρηξη στο «ΕΛΕΝΑ» – Έκλεψαν laptop με τα ραντεβού για εμβολιασμό και το πέταξαν στα σκουπίδια
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, διερωτάται, μήπως «έχουμε να κάνουμε με άλλη μια υπόθεση ψεκασμένων αρνητών του κοροναϊού;»
Ερωτηματικά προκαλεί, μια περίεργη διάρρηξη, που έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο στο νοσοκομείο «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ».
Όπως κάνει γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, εκλάπη το laptop, που περιέχει τα ραντεβού για τον εμβολιασμό τις επόμενες ημέρες καθώς και αρχεία εμβολιασμένων.
Το πρωί η υπεύθυνη παθολόγος ιατρός του εμβολιαστικού κέντρου διαπίστωσε ότι έλειπε το Laptop του εμβολιαστικού κέντρου από το γραφείο της στην παθολογική κλινική.
Ειδοποίησε τους αρμοδίους, έγινε έρευνα και τελικά βρέθηκε ο υπολογιστής σε ένα κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών στη παθολογική κλινική.
«Κλήθηκε η αστυνομία. Ηλιθιότητα στο μεγαλείο της. Γιατί τον υπολογιστή του εμβολιαστικού; Και μάλιστα τον πέταξαν σε κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικων.
Μήπως έχουμε να κάνουμε με άλλη μια υπόθεση ψεκασμένων αρνητών του κορωνοιού;», διερωτάται ο κ. Γιαννάκος.
- Τζένιφερ Γκάρνερ: Έτοιμη για τη νέα κωμωδία του Netflix «One Attempt Remaining»
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Ανατροπή στις ασφαλιστικές εισφορές – Τι αλλάζει από το 2026
- Στα ύψη οι τιμές των ξενοδοχείων σε ΗΠΑ και Μεξικό ενόψει Μουντιάλ
- Νιώθεις ότι το αφεντικό σου σε παρακολουθεί; Ο «Μεγάλος Αδερφός» πίσω από την οθόνη της δουλειάς
- Ηράκλειο: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από την Κυριακή – Οι τελευταίες μαρτυρίες


