Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Στις χώρες υψηλού κινδύνου η Ινδία λόγω της νέας μετάλλαξης του ιού

Γερμανία: Στις χώρες υψηλού κινδύνου η Ινδία λόγω της νέας μετάλλαξης του ιού

Η Γερμανία θα μειώσει δραστικά τις αφίξεις ταξιδιωτών από την Ινδία, η οποία από την Κυριακή θα περιλαμβάνεται στη λίστα των χωρών υψηλού κινδύνου, λόγω της νέας παραλλαγής του SARS-CoV-2, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας

Η Γερμανία θα μειώσει δραστικά τις αφίξεις ταξιδιωτών από την Ινδία, η οποία από την Κυριακή θα περιλαμβάνεται στη λίστα των χωρών υψηλού κινδύνου, λόγω της νέας παραλλαγής του SARS-CoV-2, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν.

«Η νέα μετάλλαξη του ιού που εντοπίστηκε στην Ινδία μας ανησυχεί πολύ. Για να μην θέσουμε σε κίνδυνο την εμβολιαστική εκστρατεία, πρέπει να μειώσουμε δραστικά τις μετακινήσεις ταξιδιωτών με την Ινδία», είπε ο υπουργός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου Funke.

Από αύριο, Κυριακή, μόνον οι Γερμανοί πολίτες θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν από την Ινδία προς τη Γερμανία. Θα πρέπει όμως να έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε εξετάσεις, να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα και να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών μετά την άφιξή τους.

Πολλές χώρες έχουν λάβει παρόμοια μέτρα για να αποτρέψουν μια επιδείνωση της κατάστασης, όπως ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Κουβέιτ.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024