Ο Λευτέρης Πετρούνιας θριάμβευσε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που γίνεται στην Ελβετία, καθώς ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους.
Ο Πετρούνιας έκανε συγκλονιστική εμφάνιση και χάρισε μεγάλες στιγμές σε όλους τους Έλληνες, αποδεικνύοντας πως παραμένει μύθος.
Ο Ολυμπιακός συνεχάρη τον Έλληνα πρωταθλητή για την μεγάλη του επιτυχία, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αναφέρουν χαρακτηριστικά.
«Συγχαρητήρια στον αθλητή-μύθο των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια, για την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού χρυσού μεταλλίου! Η γαλανόλευκη κυματίζει και πάλι υπερήφανη»!
Συγχαρητήρια στον αθλητή-μύθο των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια, για την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού χρυσού…
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.