Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-1: «Καθάρισε» με τριάρα η Λεβερκούζεν

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-1: «Καθάρισε» με τριάρα η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και νίκησε με 3-1 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ανεβαίνοντας στην 6η θέση της Bundesliga.

Η Λεβερκούζεν επικράτησε με 3-1 της Άιντραχτ και κλειδώνει την ευρωπαϊκή έξοδο, αφού πάτησε στην έκτη θέση, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την Ντόρτμουντ και η μάχη για την τετράδα φούντωσε.

Όσον αφορά το ματς, στο 4ο μόλις λεπτό Τραπ έσωσε μετά από σουτ του Σικ έξω από την περιοχή και στην επαναφορά ο Μπέιλι πλασάρε αλλά και πάλι ο Τραπ του είπε όχι. Στο 6’ το σουτ του Σίλβα πέρασε ελάχιστα έξω όπως και η κεφαλιά του Ταπσόμπα στο 28’.

Μάλιστα στο 45’ ο Τραπ έσωσε μετά από σουτ του Ντεμιρμπάι και στην επαναφορά ο Παλάσιος έκανε νέο σουτ που έφυγε έξω. Στο 53ο λεπτό το σουτ του Μπελαράμπι δε βρήκε στόχο για λίγο και στο 70’ ο Ντιαμπί σέντραρε από δεξιά και ο Μπέιλι με προβολή στο πίσω δοκάρι πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Τραπ κι έκανε το 1-0.

και μάλιστα στο 79’ η Λεβερκούζεν έφυγε στην κόντρα, ο Αλάριο άλλαξε με τον Μπέιλι και με φοβερό πλασέ έκανε το 2-0 ενώ στο 90’ ο Τσούμπερ σέντραρε από αριστερά και ο Σίλβα μείωσε με κεφαλιά σε 2-1. Κι όμως με τη σέντρα ο Ντεμιρμπάι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Τούτα και κατέληξε στα δίχτυα της Άιντραχτ για το 3-1. Στο 90+3’ το σουτ του Τσούμπερ κόντραρε σε σώματα κι έφυγε λίγο έξω.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα Ντράγκοβιτς, Ταπσόμπα, Σινκχράφεν, Μπελαράμπι (61’ Ντιαμπί), Βιρτς (85’ Αμίρι), Παλάσιος, Ντεμιρμπάι, Μπέιλι (85’ Βέντελ), Σικ (78’ Αλάριο)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Ιλζάνκερ (83’ Τούτα), Σο, Κόστιτς Χιντερέγκερ,, Καμάντα (84’ Τζούμπερ), Χασέμπε (76’ Γιόβιτς), Ντουρμ (77’ Τσάντλερ), Μπάρκοκ (77’ Γιουνές), Σίλβα

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024