Νέο επαγγελματικό εγχείρημα έχει ξεκινήσει η Βίκυ Κάβουρα, καθώς θεωρείται πλέον σχεδιάστρια εσωρούχων και µαγιό. Μπορεί η ίδια να είναι µια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, µε άψογες αναλογίες, όµως φροντίζει ώστε τα µαγιό της να κολακεύουν όλα τα σώµατα και να απευθύνονται και σε πιο juicy κορµιά, όπως εκείνα που διαθέτουν καµπύλες και µεγάλο στήθος!

Η Βίκυ Κάβουρα λάτρευε το σχέδιο από πιτσιρίκα και οι δικοί της άνθρωποι είχαν καταλάβει το ταλέντο της. Ωστόσο, προτίµησε να το έχει ως χόµπι και να ακολουθήσει τον δρόµο της υποκριτικής. Γνώριζε, όµως, µέσα της πως θα έρθει η στιγµή που θα σχεδιάσει επαγγελµατικά. Έτσι και έγινε. Κατά τη διάρκεια του lockdown η πανέµορφη ηθοποιός έγινε αρκετά δηµιουργική. Έβλεπε τις φίλες της, που η καθεµία είχε διαφορετικό σωµατότυπο, και έτσι εµπνεύστηκε ώστε να σχεδιάσει για όλες.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός µιλώντας στο «Secret», εξηγεί πως αυτό είναι µόνο η αρχή. «Είµαι πολύ χαρούµενη, καθώς το νέο µου επαγγελµατικό βήµα το αγκάλιασαν όλες οι γυναίκες. Θα συνεχίσω, δεν θα σταµατήσω, καθώς το έχω πάρει ζεστά το όλο θέµα. Μάλιστα, ετοιµάζω µελλοντικά και εσώρουχα, αλλά και πιτζάµες, απευθυνόµενη σε όλες τις γυναίκες. Αυτό που θέλω, για να τις κάνω χαρούµενες, είναι να ταιριάζουν σε όλες».

Η Βίκυ Κάβουρα ετοιµάζεται και για δυναµική επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώµενα, καθώς είχε ήδη πολλές
προτάσεις, που, όµως, δεν την ικανοποιούσαν ώστε να προχωρήσει σε συνεργασία. Έτσι, έδωσε όλο της
τον εαυτό στον σχεδιασµό των µαγιό. «Τα κάνω εντελώς µόνη µου», µας λέει µε περηφάνια, καθώς υπάρχουν πολλά παραδείγµατα celebrities που δίνουν το όνοµά τους σε ρούχα που σχεδιάζουν άλλοι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο