Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Κιβωτός του Κόσμου στηρίζει τα παιδιά και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η Κιβωτός του Κόσμου στηρίζει τα παιδιά και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Με μία κλήση ή ένα μήνυμα στο 19828 όσοι το επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν την Κιβωτό του Κόσμου, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» μίλησε ο πατέρας Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου, ο οποίος φροντίζει και προστατεύει εκατοντάδες παιδιά, και αυτές τις ημέρες χρειάζεται τη βοήθειά μας.

«Άλλο ένα Πάσχα ιδιαίτερο, αλλά θα πρέπει να το γιορτάσουμε όπως και να έχει. Για εμάς αυτές οι ημέρες είναι πιο δύσκολες, γιατί πρέπει να προσφέρουμε εκτός από τα απαραίτητα και κάτι παραπάνω για τα παιδιά μας» είπε ο πατέρας Αντώνιος.

Με μία κλήση ή ένα μήνυμα στο 19828 όσοι το επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν την Κιβωτό του Κόσμου, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά.

«Με τη βοήθεια του Θεού και του κόσμου αυτά τα 23 χρόνια εμείς παλεύουμε, μεγαλώνουμε εκατοντάδες παιδιά που μας έρχονται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, και θα πρέπει πρωτίστως να τα συνεφέρουμε, να τα θεραπεύσουμε και να τα ενώσουμε πάλι με την παιδική τους ηλικία. Να ξυπνήσουμε μέσα τους τη χαρά, την παιδικότητα, να τα βοηθήσουμε να ονειρεύονται» συνέχισε ο πατέρας Αντώνιος.

«Σε όλα τα σπίτια φιλοξενίας ετοιμάζουμε ωραία πράγματα για το Πάσχα. Είμαστε ένα κλειστό σπίτι, και έτσι όπως είναι τα πράγματα προσέχουμε και με τους παιδαγωγούς μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε τα παιδιά μας και να είμαστε δίπλα τους. Προετοιμάζουμε και διάφορα παιχνίδια, τα τραπέζια που θα κάνουμε, και το περιμένουν πώς και πώς τα παιδιά» πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024