Με μία κλήση ή ένα μήνυμα στο 19828 όσοι το επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν την Κιβωτό του Κόσμου, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» μίλησε ο πατέρας Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου, ο οποίος φροντίζει και προστατεύει εκατοντάδες παιδιά, και αυτές τις ημέρες χρειάζεται τη βοήθειά μας.

«Άλλο ένα Πάσχα ιδιαίτερο, αλλά θα πρέπει να το γιορτάσουμε όπως και να έχει. Για εμάς αυτές οι ημέρες είναι πιο δύσκολες, γιατί πρέπει να προσφέρουμε εκτός από τα απαραίτητα και κάτι παραπάνω για τα παιδιά μας» είπε ο πατέρας Αντώνιος.

Με μία κλήση ή ένα μήνυμα στο 19828 όσοι το επιθυμούν μπορούν να ενισχύσουν την Κιβωτό του Κόσμου, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά.

«Με τη βοήθεια του Θεού και του κόσμου αυτά τα 23 χρόνια εμείς παλεύουμε, μεγαλώνουμε εκατοντάδες παιδιά που μας έρχονται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, και θα πρέπει πρωτίστως να τα συνεφέρουμε, να τα θεραπεύσουμε και να τα ενώσουμε πάλι με την παιδική τους ηλικία. Να ξυπνήσουμε μέσα τους τη χαρά, την παιδικότητα, να τα βοηθήσουμε να ονειρεύονται» συνέχισε ο πατέρας Αντώνιος.

«Σε όλα τα σπίτια φιλοξενίας ετοιμάζουμε ωραία πράγματα για το Πάσχα. Είμαστε ένα κλειστό σπίτι, και έτσι όπως είναι τα πράγματα προσέχουμε και με τους παιδαγωγούς μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε τα παιδιά μας και να είμαστε δίπλα τους. Προετοιμάζουμε και διάφορα παιχνίδια, τα τραπέζια που θα κάνουμε, και το περιμένουν πώς και πώς τα παιδιά» πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr