Δύτης βγάζει δόντι καρχαρία από το κρανίο του μετά από επίθεση- Βίντεο
Από θαύμα γλίτωσε έμπειρος δύτης που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία.
Ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να τραβά ένα δόντι καρχαρία που έχει σφηνώσει στο κρανίο του ανέβασε στο Faceboook ένας δύτης.
Ο 38χρονος Τζάριντ Νόρμαν είναι έμπειρος δύτης αλλά δεν είχε δεχθεί ποτέ στο παρελθόν επίθεση από καρχαρία στο κεφάλι.
Παρόλο που μέσα στα χρόνια ο ίδιος έχει συναντήσει πάνω από εκατό καρχαρίες ήταν η πρώτη φορά που κάποιος του επιτέθηκε.
Τη στιγμή της επίθεσης, ο δύτης από τη Νότιο Αφρική δοκίμαζε το νέο του ψαροντούφεκο, όταν ξαφνικά ένιωσε κάτι να τον τρυπάει στο κεφάλι. «Πήγαινα για μια βουτιά ρουτίνας και παντού είχε καρχαρίες. Είναι σαν τα φίδια στους κήπους, που δεν σε πειράζουν εάν δεν τα ενοχλήσεις πρώτος ή έχεις κάτι που θέλουν» δήλωσε ο Νόρμαν στην εφημερίδα Sun.
Μετά την επίθεση ο ίδιος αναγκάστηκε να τραβήξει το δόντι του καρχαρία που είχε σφηνωθεί στο κρανίο του. «Ένιωσα να κάτι να μου είχε ρίξει γροθιά στο κεφάλι» σχολίασε ο σοκαρισμένος δύτης ενώ η πληγή στο κεφάλι του αιμορραγούσε.
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- «Δεν είναι πια μια επιχείρηση, είναι πόλεμος – Είναι πόλεμος πλήρους κλίμακας» λέει το Κρεμλίνο
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- «Σε ποιον ανήκει ο μπακλαβάς;» – Στην UNESCO προσέφυγε η Τουρκία
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442