Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι τελικά ζευγάρι!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι τελικά ζευγάρι!

Μετά από εβδομάδες φημών, ρεπορτάζ επιβεβαιώνει πως η influencer και ο μουσικός είναι μαζί.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν πολλές φήμες πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι. Οι θαυμαστές τους έψαχναν κρυμμένα στοιχεία στις αναρτήσεις τους στα social media ενώ είδηση έγινε και ο γάτος που τους «πρόδωσε». Τώρα έρχεται και ένα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει πως η influencer και ο μουσικός είναι τελικά μαζί.

Σήμερα, ρεπορτάζ της Λυδία Πολίτη και του περιοδικού ΟΚ! επιβεβαίωσαν την χαρμόσυνη είδηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, η 36χρονη influencer και επιχειρηματίας είναι ζευγάρι με τον μουσικό που συμμετέχει στο YFSF.

Ο γάτος που τους «πρόδωσε»

Οι φήμες για ένα μεταξύ τους ειδύλλιο ξεκίνησαν, όταν ο γάτος του νεαρού τραγουδιστή εμφανίστηκε κατά λάθος σε ένα βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη. Η ίδια, σε ερωτήσεις που της έγιναν, απέφυγε να δώσει μια σαφή εξήγηση, λέγοντας μάλιστα πως όταν έρθει η ώρα θα τα πει όλα.

Ωστόσο λίγες ημέρες μετά, οι χρήστες του instagram ανακάλυψαν πως Μαίρη και Ίαν εμφανίστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε ποστ τους να φορούν την ίδια μπλούζα ενώ σήμερα, μέσα από τη «Φωλιά των Κου-Κου» είδαμε ακόμη μια σύμπτωση.

Επιπλέον ενδείξεις

Στο τελευταίο… αποδεικτικό στοιχείο, η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε σε βίντεό της φορά τα γυαλιά του Ίαν, κάνοντας τις φήμες για ένα μεταξύ τους ειδύλλιο να φουντώνουν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, υπάρχει και ένα βίντεο της Μαίρης στο οποίο ο Ίαν εμφανίζεται κατά λάθος στο πλάνο, χωρίς ωστόσο να το αντιλαμβάνεται κανένας από τους δυο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που υπάρχει στα highlights του Instagram, η Μαίρη παρουσιάζει ένα ζευγάρι παπούτσια από τη συλλογή της, ενώ στην αντανάκλαση του γυάλινου τοίχου της κουζίνας που υπάρχει πίσω της, φαίνεται… ο Ίαν.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024