Premier League: Ετοιμάζει κανονισμό για αποβολή ομάδων που θα συμμετέχουν σε κλειστές λίγκες
Έτοιμη να θεσπίσει έναν νέο κανονισμό φαίνεται πως είναι η Premier League, μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την European Super League
Στην αντεπίθεση μετά τα όσα έγιναν με την European Super League περνάει η Premier League και είναι έτοιμη να θεσπίσει νέους κανονισμούς και νόμους προκειμένου να είναι… ασφαλής από παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον.
Σύμφωνα με τους «Times» η διοργανώτρια αρχή της αγγλικής ομοσπονδίας είναι έτοιμη να θεσπίσει έναν νέο κανονισμό για ανάλογες περιπτώσεις, ενώ κάτι ανάλογο σκέφτονται και άλλες Ομοσπονδίες αλλά και η UEFA.
Συγκεκριμένα, ο κανονισμός αυτός θα αναφέρει πως όσες ομάδες επιλέξουν μελλοντικά να συμμετάσχουν στην European Super League ή σε κάποια άλλη κλειστή λίγκα που θα δημιουργηθεί, θα αποβάλλονται άμεσα από τη διοργάνωση! «Αυτός ο κανονισμός θα σκοτώσει για πάντα την απειλή της European Super League», ανέφερε στους Times ανώτατο στέλεχος της Premier League.
- ΑΕΚ: Η 11άδα της «Ένωσης» για το ντέρμπι στο «Βικελίδης»
- Ιράκ: Μειώνει την τιμή του αργού πετρελαίου Basrah που εξάγεται στην Ασία
- Νίκος Ανδρουλάκης: Από τη Δυτική Μακεδονία για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής
- Τρομερή δήλωση Αταμάν: «Αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως ο Ολυμπιακός και στο πρωτάθλημα»
- Ζάκυνθος: «Απρόβλεπτος και δυνητικά επικίνδυνος» ο σκύλος που σκότωσε το αγοράκι – Το πόρισμα του ΔΙΚΕΠΑΖ για το πίτμπουλ
- Πόρτσμουθ – Άρσεναλ 1-4: Εύκολη πρόκριση με χατ-τρικ του Μαρτινέλι

