Γνωστές έγιναν οι ρήτρες αποχώρησης από την European Super League, τις οποίες θα πληρώσουν οι ομάδες που εγκατέλειψαν το πρότζεκτ της κλειστής λίγκας

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες λεπτομέρειες των ποσών που θα χρειαστεί να πληρώσουν οι ομάδες που αποχώρησαν από την European Super League που έφτασε στο τέλος της, πριν καλά-καλά αρχίσει…

Η Der Spiegel αποκάλυψε τα έγγραφα που είχαν υπογράψει οι 12 ομάδες, με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγαίνουν κερδισμένες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς οι 10 που αποχώρησαν θα πρέπει να πληρώσουν τις ρήτρες αποχώρησης που είχαν υπογράψει κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της κλειστής λίγκας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι 10 που αποχώρησαν από την ESL θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 150 εκατομμυρίων έκαστος, ενώ οι δύο ισπανικές ομάδες θα βάλουν στα ταμεία τους από 60 εκατομμύρια η καθεμία, σε δύο διαφορετικές δόσεις!

«Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρωθούν έξτρα 60 εκατ. ευρώ η καθεμία, ποσό που θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις. Για αυτό τον λόγο, στο τέλος της πρώτης σεζόν της Super League, θα λάβουν από 30 εκατ. ευρώ».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr