Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Quiz: Μπορείτε να εντοπίσετε τους μύθους για την απώλεια μαλλιών;

Quiz: Μπορείτε να εντοπίσετε τους μύθους για την απώλεια μαλλιών;

Μα, τέλος πάντων, από ποιον κληρονόμησα την τριχόπτωση;

Τι σχέση έχει η τριχόπτωση με την τεστοστερόνη; Τελικά ποιος παππούς φταίει που χάνετε τα μαλλιά σας; Ή μήπως πρέπει να τα χρεώσετε όλα στο στρες; Υπάρχουν πολλά κλισέ για την απώλεια μαλλιών που στηρίζονται στην αλήθεια, και άλλα τόσα που είναι… τρίχες. Εσείς πόσους μύθους μπορείτε να ξεχωρίσετε;

Πριν μπούμε στη μάχη με τον εχθρό, πρέπει να τον γνωρίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Για να διαλέξουμε και τα κατάλληλα όπλα. Το παρακάτω quiz θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα κενά στις γνώσεις σας πριν σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική για την προστασία των μαλλιών σας.

Το in.gr γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια ενίσχυσης των μαλλιών σας και πραγματοποιεί από κοινού με τη Frezyderm μεγάλο διαγωνισμό που θα δωρίσει σε πέντε νικητές ολοκληρωμένα σετ καταπολέμησης των συμπτωμάτων της τριχόπτωσης.

Συμπλήρωσε το Quiz

Λάβετε μέρος στην κλήρωση

Ανάλογα με το φύλο τους, οι νικητές θα λάβουν από ένα τριχοτονωτικό σαμπουάν Hair Force Shampoo Men ή Women, με εξειδικευμένη σύνθεση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ανδρικής ή γυναικείας τριχόπτωσης, αντίστοιχα, μια Hair Force Lotion Extra, που μπορεί να αυξήσει την ανάπτυξη της τρίχας κατά 58%*, μια συσκευασία Hair Force Monodoses, που αυξάνουν τις τρίχες σε φάση ανάπτυξης κατά 48%** και ένα κουτί Hair Force Tabs, ενός πλήρους συμπληρώματος διατροφής*** που ενισχύει την αντοχή του στελέχους της τρίχας, εξυγιαίνει τον τριχοθύλακα και τον προστατεύει από τη γήρανση, βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης της τρίχας, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Μόλις ολοκληρώσετε το quiz στείλτε μας τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο/email) στο contest@alteregomedia.org.

Ανακαλύψτε το ολοκληρωμένο σύστημα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης της Frezyderm.

*μελέτη in vitro
**κλινική μελέτη
***Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν από τη λήψη τους και κυρίως αν είστε έγκυος, θηλάζουσα ή υπό φαρμακευτική αγωγή. Πριν τη χρήση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε συσκευασία.

Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024