Φαλτσάρισε με τη «Μισιρλού» η Χρύσα στο House of fame που είναι και υποψήφια για αποχώρηση.
Η παίκτρια του μουσικού σόου ήταν εκτός τόνου στις ψηλές της νότες σε σημείο που ο λαλίστατος Φοίβος να της πει μόνο «ξενέρωσα».
«Ήταν χάλια» της είπε ο Γιάννης Πλούταρχος ενώ ο Γιώργος Αρσενάκος προσπάθησε να είναι ευγενικός και της είπε ότι στις πρόβες ακουγόταν πολύ καλύτερη.
Η παίκτρια ήθελε να αφιερώσει το κομμάτι στη γιαγιά της και η Καίτη Γαρμπή της είπε ότι θα ήταν ακόμη καλύτερο αν η γιαγιά της άκουγε σήμερα καλά λόγια και για την απόδοσή της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.