Self test σε όλο το Δημόσιο από Δευτέρα 26 Απριλίου
Από τις 10 Μαΐου θα αυξάνεται η φυσική παρουσία του προσωπικού της δημόσιας διοίκησης στις υπηρεσίες ενώ αντίστοιχα θα μειωθεί το ποσοστό όσων εργάζονται με τηλεργασία.
Την υποχρεωτική εφαρμογή self test σε όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα οι οποίοι εργάζονται με φυσική παρουσία ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Σύμφωνα με τον υπουργό από τις 10 Μαΐου θα αυξάνεται η φυσική παρουσία του προσωπικού της δημόσιας διοίκησης στις υπηρεσίες ενώ αντίστοιχα θα μειωθεί το ποσοστό όσων εργάζονται με τηλεργασία.
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι που είναι σε ομάδες αυξημένου κινδύνου, οι οποίοι είτε συνεχίζουν με τηλεργασία είτε λαμβάνουν ειδική άδεια απουσίας.
Σύμφωνα με τον κ. Κοντοζομάνη στον ίδιο χώρο δεν μπορεί να είναι περισσότερα από 7 άτομα.
Το κοινό θα εξακολουθήσει να εξυπηρετείται μέσω ραντεβού.
Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργαζόμενοι θα λάβουν δύο τεστ.
Η χρήση των self test θα είναι υποχρεωτική δύο φορές της εβδομάδα.
Από τη Δευτέρα, 26 Απριλίου, επίσης, θα πρέπει να υποβάλλονται σε self test ιερείς και κληρικοί.
Από την Πέμπτη του Πάσχα θα είναι διαθέσιμα τα self test για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των δημοτικών και των γυμνασίων που ανοίγουν στις 10 Μαΐου.
- Χαλάνδρι: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας
- Ανακοίνωσε sold out και με τη Λεβερκούζεν Ολυμπιακός (pic)
- Γαλλία: Ο Λεκορνί προσφεύγει στο άρθρο 49.3 – Θα περάσει τον προϋπολογισμό παρακάμπτοντας τη Βουλή
- Ανείσπρακτά ενοίκια: Τα SOS για τους ιδιοκτήτες – Πώς θα εισπραχθούν
- Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός, προηγήθηκε στο ημίχρονο του Παναιτωλικού με 3-0 (vids)
- Λόρα: Στην πρώτη ημέρα της εξαφάνισης αναζητά τη λύση του μυστηρίου η ΕΛ.ΑΣ. – Για εξηγήσεις κλήθηκαν οι γονείς



