Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαγγελόπουλος: Μάταιη η προσπάθεια Μιωνή να εμφανίσει σκάνδαλα ως δήθεν δικές μου σκευωρίες

Παπαγγελόπουλος: Μάταιη η προσπάθεια Μιωνή να εμφανίσει σκάνδαλα ως δήθεν δικές μου σκευωρίες

Ο πρώην υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής στα όσα του είχε καταλογίσει νωρίτερα ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της ανακρίτριας

Ο πρώην υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απάντησε το μεσημέρι της Παρασκευής στα όσα του είχε καταλογίσει νωρίτερα ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της ανακρίτριας – αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα ο Μιωνή, χθες ο Παπαντωνίου συνέχισαν την απεγνωσμένη και μάταιη προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες στα εξοπλιστικά και την τεράστια φοροδιαφυγή στην Ελλάδα και να τις εμφανίσουν ως δήθεν σκευωρίες του Παπαγγελόπουλου, όπως και το σκάνδαλο της Novartis».

Οι κατηγορίες Μιωνή

Νωρίτερα ο ο κ. Μιωνή είχε κατονομάσει ως «κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης» τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, ο κ. Μιωνή, δήλωσε:

«Σε συνέχεια της κατάθεσης μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κυρία Αλεβιζοπούλου για την υπόθεση της εκβίασης της δικής μου, του συνεταίρου μου Άγγελου Μεταξά και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου από την εγκληματική συμμορία. Ο Άγγελος Μεταξάς και εγώ εκβιαστήκαμε ψυχρά για χρήματα, ο δε Σταύρος Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους. Θα καταθέσω σήμερα νέα στοιχεία για να βοηθήσω τη Δικαιοσύνη στο έργο της».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν τα νέα στοιχεία αφορούν και άλλα πολιτικά πρόσωπα», ο επιχειρηματίας απάντησε: «Ο Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασής μας. Ο κύριος Παππάς δεν έχει καμία σχέση με την εκβίασή μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024