Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυτιλήνη: Στην

Μυτιλήνη: Στην «φάκα» 20χρονη που θα πουλούσε σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και μισθωτήρια σπιτιών

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη αλλοδαπή περίμενε δέμα από τον Πειραιά το οποίο βρισκόταν μέσα στο πλοίο και ήδη είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από στελέχη τού λιμενικού μέσα στο πλοίο.

Συνελήφθη μια 20χρονη αλλοδαπή στο λιμάνι της Μυτιλήνης από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη αλλοδαπή περίμενε δέμα από τον Πειραιά το οποίο βρισκόταν μέσα στο πλοίο και ήδη είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από στελέχη τού λιμενικού μέσα στο πλοίο.

Όταν το πλοίο έδεσε στην Μυτιλήνη η 20χρονη μπήκε μέσα ώστε να το παραλάβει.

Κατά την έξοδο της από το επιβατικό πλοίο τα στελέχη του λιμεναρχείου πραγματοποίησαν έλεγχο στο δέμα όπου και εντοπίστηκαν μέσα επιμελώς κρυμμένα δύο (02) Δελτία Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας (Δ.Α.Δ.Π.) , ένα έγγραφο ΚΥΤ Μόριας τρίτων προσώπων, μία υπεύθυνη δήλωση αλλοδαπού που δηλώνει ότι φιλοξενεί έτερο αλλοδαπό και δύο (02) φωτοαντίγραφα Α.Α.Δ.Ε. εκμίσθωσης ακινήτων σε αλλοδαπούς, όλα τρίτων προσώπων, με σκοπό την διάθεση τους σε τρίτους όπως δήλωσε η 20χρονη στα στελέχη του λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ η 20χρονη αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024