Μυτιλήνη: Στην “φάκα” 20χρονη που θα πουλούσε σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και μισθωτήρια σπιτιών
Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη αλλοδαπή περίμενε δέμα από τον Πειραιά το οποίο βρισκόταν μέσα στο πλοίο και ήδη είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από στελέχη τού λιμενικού μέσα στο πλοίο.
Συνελήφθη μια 20χρονη αλλοδαπή στο λιμάνι της Μυτιλήνης από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη αλλοδαπή περίμενε δέμα από τον Πειραιά το οποίο βρισκόταν μέσα στο πλοίο και ήδη είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από στελέχη τού λιμενικού μέσα στο πλοίο.
Όταν το πλοίο έδεσε στην Μυτιλήνη η 20χρονη μπήκε μέσα ώστε να το παραλάβει.
Κατά την έξοδο της από το επιβατικό πλοίο τα στελέχη του λιμεναρχείου πραγματοποίησαν έλεγχο στο δέμα όπου και εντοπίστηκαν μέσα επιμελώς κρυμμένα δύο (02) Δελτία Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας (Δ.Α.Δ.Π.) , ένα έγγραφο ΚΥΤ Μόριας τρίτων προσώπων, μία υπεύθυνη δήλωση αλλοδαπού που δηλώνει ότι φιλοξενεί έτερο αλλοδαπό και δύο (02) φωτοαντίγραφα Α.Α.Δ.Ε. εκμίσθωσης ακινήτων σε αλλοδαπούς, όλα τρίτων προσώπων, με σκοπό την διάθεση τους σε τρίτους όπως δήλωσε η 20χρονη στα στελέχη του λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ η 20χρονη αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων