Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό ο Οικονόμου

Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό ο Οικονόμου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Απόστολος Οικονόμου, για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Απόστολος Οικονόμου θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την συμφωνία του με τον 39χρονο προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Απόστολο Οικονόμου.

Ο κόουτς των «φίνων κοριτσιών» που ήρθε στα μισά της περσινής σεζόν δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε ,ενώ οι «πράσινες» έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου.

Ο 39χρονος προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας του ΕΑ Λάρισας και το 2011 μετακόμισε στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2012 αλλά και το Σούπερ Καπ.

Κατόπιν εργάστηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην συνέχεια τον ΑΟ Θήρας ενώ την σεζόν 2018-19 εργάστηκε στη φινλανδική Or.Po. με την οποία κατέκτησε και το κύπελλο Φινλανδίας.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πανναξιακός μέχρι τον περασμένο χειμώνα . Από κει και πέρα έχει διατελέσει προπονητής των εθνικών ομάδων Νεάνιδων –Κορασίδων ενώ ήταν και βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα γυναικών.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Οικονόμου είπε

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Συλλόγου και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Μαλακατε, για την τιμή που μου κάνανε να μου προτείνουν την ανανέωση συνεργασίας μας για την επόμενη σεζόν.

Αυτο που έχω διαπιστώσει είναι οτι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρονια , βήμα βήμα και με συνετές κινήσεις είναι κοντά στο να αποκτήσει την δυναμική του παρελθόντος σε ολα τα επίπεδα και πλέον οι στόχοι του Παναθηναϊκού ,για πρωταθλητισμό,ταυτίζονται στο έπακρο με τις φιλοδοξίες μου ως προπονητής.

Ο ποιοτικός σχεδιασμός ,σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο και την συμπαράσταση των φίλαθλων του Παναθηναϊκού ,θεωρώ πως θα ειναι το τρίπτυχο , ετσι ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους της ομάδας ,για την φετινή σεζόν.

Κλείνοντας θα ηθελα να συγχαρώ τον Σωτήρη Πανταλέων για τη νεα του θέση, ως γενικος διευθυντής του αγωνιστικού και να του ευχηθώ καλη δύναμη στα νεα του καθήκοντα».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024