Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η Μίλαν έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού σούπερ σταρ μέχρι το 2022 και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.
Για ακόμη έναν χρόνο μαζί ο 39χρονος επιθετικός θα προχωρήσει μαζί με τους «ροσονέρι», σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Οι απολαβές του Ζλάταν θα είναι παρόμοιες με της φετινής σεζόν, δηλαδή θα λαμβάνει γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ.
Η Μίλαν φρόντισε να… ιντριγκάρει τον κόσμο της, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο twitter από τα γραφεία της ομάδας, στο οποίο φαίνεται ανάμεσα στα γράμματα ένα Ζ με κεφαλαία γράμματα.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.