Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος: Τι συμβαίνει με την σύζυγό του; - Τα αναπάντητα «σ΄αγαπώ» και το «ελεύθερη» στο Facebook

Τριαντάφυλλος: Τι συμβαίνει με την σύζυγό του; – Τα αναπάντητα «σ΄αγαπώ» και το «ελεύθερη» στο Facebook

Οι απαντήσεις της Δήμητρας στις συνεχείς ερωτήσεις του Τριαντάφυλλου, αν τον αγαπάει, προκάλεσαν προβληματισμό στους χρήστες των social media, με κάποιους από αυτούς να σπεύδουν να αναζητούν το προφίλ της Δήμητρας στο Facebook

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εκτός από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και το αγώνισμα επάθλου.

Νικητές στο έπαθλο επικοινωνίας αναδείχθηκαν οι κόκκινοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μηνύματα με την οικογένεια τους.

Μάλιστα εκεί είδαμε και τον Τριαντάφυλλο να συνομιλεί με την γυναίκα του, την Δήμητρα με την συζήτηση αυτή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο τραγουδιστής ζητούσε απεγνωσμένα από την σύζυγο του, να του πει ότι τον αγαπάει, με την ίδια να μην του απαντά.

Οι απαντήσεις της Δήμητρας στις συνεχείς ερωτήσεις του Τριαντάφυλλου, αν τον αγαπάει, προκάλεσαν προβληματισμό στους χρήστες των social media, με κάποιους από αυτούς να σπεύδουν να αναζητούν το προφίλ της Δήμητρας στο Facebook.

Εκεί, η ίδια, είχε ως προσωπική κατάσταση το «ελεύθερη» και πολλοί αναρωτήθηκαν αν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και εκείνη του εξήγησε ότι το προφίλ της στο facebook είναι σχεδόν απενεργοποιημένο.

«Δεν θέλω να ασχολούμαι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Καταλαβαίνω το συνεσταλμένο του χαρακτήρα της. Για το προφίλ μου είπε ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και γι’ αυτό γράφει “ελεύθερη”» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Σιαμπάνη που μετέφερε στον αέρα του Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024