Εκπαιδευτικός, πατέρας 10 παιδιών αρνείται να κάνει self test – Τι λέει ο ίδιος
Αν και ο σύλλογος γονέων του σχολείου προσπάθησε να τον μεταπείσει, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το self test και να επιστρέψει κανονικά στα μαθήματά του όπως και οι άλλες καθηγητές, ο εκπαιδευτικός ήταν ανένδοτος.
Η πεισματική άρνησή του να υποβληθεί σε self test, ήταν η αιτία να συλληφθεί, καθώς ο 50χρονος καθηγητής στην Άνδρο ήθελε να κάνει μάθημα σε παιδιά Λυκείου αδιαφορώντας για το γεγονός ότι θα μπορούσε να τους μεταδώσει τον ιό.
Ύστερα από μήνυση της Διευθύντριας συνελήφθη στις 20 Απριλίου για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Ο 50χρονος εκπαιδευτικός που είναι και πατέρας 10 παιδιών, εδώ και δύο μέρες δεν έχει πάει στο σχολείο για μάθημα, καθώς επιμένει να αρνείται να προσκομίσει αποτέλεσμα self test.
Σύμφωνα με οσα δηλώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η άρνησή του σώζει όπως λέει τον εαυτό του και την οικογένεια του από το λockdown.
Αν και ο σύλλογος γονέων του σχολείου προσπάθησε να τον μεταπείσει, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το self test και να επιστρέψει κανονικά στα μαθήματά του όπως και οι άλλες καθηγητές, ο εκπαιδευτικός ήταν ανένδοτος.
Μια μάτια στο Facebook του καθηγητή από την Άνδρο, είναι ενδεικτική για τις απόψεις του για την πανδημία.
Ο 50χρονος καθηγητής σήμερα παρέδωσε μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026
- Σεισμός 7 Ρίχτερ στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ κοντά στην Αλάσκα
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν αποκλεισμένος από τα Όσκαρ για 20 χρόνια λόγω πολιτικής δήλωσης, αλλά «δεν το πήρε προσωπικά»
- Οι «φούσκες» της Wall Street φαίνονται στο Google
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ


