Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τότεναμ - Σαουθάμπτον 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις στο ντεμπούτο του Μέισον (2-1)

Τότεναμ – Σαουθάμπτον 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις στο ντεμπούτο του Μέισον (2-1)

Ντεμπούτο με το δεξί για τον Ράιαν Μέισον στην Τότεναμ, με τα «σπιρούνια» να επικρατούν με 2-1 της Σαουθάμπτον χάρη στο γκολ του Χέουνγκ Μιν Σον στις καθυστερήσεις και να πλησιάζουν στους 2 βαθμούς την 4η Τσέλσι η οποία ωστόσο έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η μετά – Μουρίνιο εποχή για την Τότεναμ του Ράιαν Μέισον. Ο 29χρονος που έγραψε ιστορία (έγινε ο νεότερος προπονητής στην ιστορία της Premier League) είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στο παιχνίδι, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και να επικρατούν εν τέλει με 2-1 της Σαουθάμπτον χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χέουνγκ Μιν Σον στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Μία πολύ σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους, καθώς με το «τρίποντο» αυτό πλησίασαν στους 2 βαθμούς την 4η Τσέλσι η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο, μπαίνοντας έτσι και πάλι στο κόλπο της 4αδας, καθώς απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής Premier League.

Μόλις στο 2ο λεπτό, οι «άγιοι» είχαν μία τεράστια διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Χούγκο Γιορίς έκανε δύο τρομερές επεμβάσει και έσωσε τα «σπιρούνια». Ο Γάλλος ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 30ο λεπτό, με τον Ντάνι Ινγκς να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0 υπέρ της Σαουθάμπτον, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Τότεναμ μπήκε πιο σοβαρή στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε το ματς στα ίσα στο 60ο λεπτό με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Τα «σπιρούνια» συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Μέισον κέρδισε πέναλτι, ο Σον ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Ρεγκιλόν, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Λούκας Μόουρα, Λο Σέλσο (79’ Λαμέλα), Εντομπελέ (73’ Γουίνκς), Μπέιλ (83’ Μπερχβάιν), Σον

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Βέστεργκαρντ, Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Σαλισού, Άρμστρονγκ, Γουόρντ Πράουζ, Τέλα (84’ Ρέντμοντ), Γουόλκοτ (67’ Ντζενεπό), Ινγκς (58’ Ντιαλό), Άνταμς 

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024