Η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την European Super League, αναφέροντας πως θα λάβει υπόψη τις φωνές των οπαδών της για το συγκεκριμένο τουρνουά

Η Μίλαν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον της στην European Super League, δίχως να καθιστά ξεκάθαρο το αν θα αποχωρήσει.

Ωστόσο, μέσα από το κομμάτι το οποίο αναφέρεται στους οπαδούς της, δείχνει πως η ιταλική ομάδα δε θα λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά.

«Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση να αγωνιστούμε στην European Super League, ένα πρότζεκτ το οποίο είχε πρόθεση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση για τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των οπαδών μας. Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά η εξέλιξη είναι αναγκαία για την πρόοδο. Οι δομές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εξελίχθηκαν και άλλαξαν στις δεκαετίες που πέρασαν.

Ωστόσο, οι φωνές και οι ανησυχίες των φιλάθλων μας ανά την υφήλιο εκφράστηκαν ξεκάθαρα εναντίον της Super League και η Μίλαν έπρεπε να ακούσει με ευαισθησία αυτές τις φωνές, που αγαπούν αυτό το υπέροχο σπορ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε ένα βιώσιμο μοντέλο για το άθλημα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr