Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός European Super League και η Μίλαν

Εκτός European Super League και η Μίλαν

Η Μίλαν εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την European Super League, αναφέροντας πως θα λάβει υπόψη τις φωνές των οπαδών της για το συγκεκριμένο τουρνουά

Η Μίλαν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον της στην European Super League, δίχως να καθιστά ξεκάθαρο το αν θα αποχωρήσει.

Ωστόσο, μέσα από το κομμάτι το οποίο αναφέρεται στους οπαδούς της, δείχνει πως η ιταλική ομάδα δε θα λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά.

«Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση να αγωνιστούμε στην European Super League, ένα πρότζεκτ το οποίο είχε πρόθεση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση για τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των οπαδών μας. Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά η εξέλιξη είναι αναγκαία για την πρόοδο. Οι δομές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εξελίχθηκαν και άλλαξαν στις δεκαετίες που πέρασαν.

Ωστόσο, οι φωνές και οι ανησυχίες των φιλάθλων μας ανά την υφήλιο εκφράστηκαν ξεκάθαρα εναντίον της Super League και η Μίλαν έπρεπε να ακούσει με ευαισθησία αυτές τις φωνές, που αγαπούν αυτό το υπέροχο σπορ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε ένα βιώσιμο μοντέλο για το άθλημα».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024