Ποιος θα είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor;

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας και κλήθηκε να πάει στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσει τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Δίπλα στον Τριαντάφυλλο που ήταν από τη Δευτέρα πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Τριαντάφυλλος αιφνιδίασε, καθώς πήρε τον λόγο και είπε πως αγωνιστικά δεν είναι δυνατός. Έτσι ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό, αυτή τη φορά να μην τον στηρίξει.

«Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ.

Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, σήμερα θα δούμε να αποχωρεί από το Survivor o Αλέξης Παππάς.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr