Τα σχόλια «πήραν φωτιά» για την στρατηγική του Διονύση στο MasterChef.

Το περίφημο τείχος επέστρεψε στο MasterChef κι ο Διονύσης Σαρακίνης ήρθε η ώρα «να παίξει μπάλα¨ με τα πλεονεκτήματα που έχει ως νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Πλέον οι ομάδες δεν θα είναι σταθερές και θα αλλάζουν συνεχώς.

Ο ίδιος θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει ή όχι, να ορίσει τον έναν αρχηγό στις δύο πενταμελείς ομάδες και να καθορίσει ποιος θα είναι ο ενδέκατος παίκτης που θα ανέβει στον εξώστη και δεν θα λάβει μέρος στην δοκιμασία.

Ο Διονύσης τελικά αποφάσισε να μαγειρέψει και να γίνει μάλιστα ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας κι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι της μπλε ομάδας ενώ έστειλε στον εξώστη την Μαργαρίτα Νικολαϊδου, στερώντας έτσι από την μπλε ομάδα μια πολύ δυνατή παίκτρια.

Όταν ρωτήθηκε από τους κριτές γιατί έκανε κάτι τέτοιο είπε πως την αγαπά πολύ, της αξίζει να είναι στη δεκάδα αλλά πως δε θέλει να χαλάσει τη φωνούλα της.

Η Μαργαρίτα προκρίνεται απευθείας στους δέκα του MasterChef, αν και δεν πίστεψε στις καλές προθέσεις του Διονύση. Την απόφασή του σχολίασαν καυστικά και κάποιοι άλλοι παίκτες που πιστεύουν ότι λειτούργησε στρατηγικά.

Κι ο Τζιοβάνι μίλησε για στρατηγική καθώς είπε ότι τον επέλεξε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας επειδή δεν γνωρίζει καλά την δοκιμασία.

«Εγώ προσωπικά δε θα το έκανα αυτό και αν το έκανα θα είχα τα κότσια να πω ότι βάζω τον Τζιοβάνι γιατί θεωρώ πως θα δυσκολευτεί. Αυτό θα ήταν πιο παντελονάτο. Είπαμε στρατηγική. Είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά τώρα μη μου λες βλακείες. Ποιος το πίστεψε αυτό», δήλωσε η Λία on camera φανερά ενοχλημένη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr