Θεσσαλονίκη : Το έσκασε από ψυχιατρική κλινική και σκοτώθηκε πέφτοντας από κολώνα της ΔΕΗ
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε τον άντρα τη στιγμή που πήδηξε στο κενό, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κολώνα ή πώς βρέθηκε σε εκείνο το σημείο.
Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 28χρονος άντρας, ο οποίος έπεσε από κολώνα της ΔΕΗ, στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κουλακιώτη και Λαγκαδά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, από την οποία έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είδε τον άντρα τη στιγμή που πήδηξε στο κενό, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό πώς κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κολώνα ή πώς βρέθηκε σε εκείνο το σημείο.
Στο σημείο έσπευσαν πληρώματα του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων