Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στην Ελλάδα και ψωνίζει την προίκα της υιοθετημένης κόρης της

Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στην Ελλάδα και ψωνίζει την προίκα της υιοθετημένης κόρης της

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι και πάλι Ελλάδα, αλλά μόνο για δουλειές αλλά και για να ετοιμάσει την προίκα της κόρης της

Η πιο ευχάριστη είδηση που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα, ότι δηλαδή η  Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε κοριτσάκι από την Ουγκάντα, ήρθε μέσα από μία υπέροχη ανακοίνωση της ίδιας, στις αρχές Μαρτίου.

Η σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι έγινε ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, για τo οποίo έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας του.

Όπως η ίδια έγραψε σε αυτό το «ταξίδι» κοντά της ήταν από την αρχή ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης.

Στη μακροσκελή της ανάρτηση μίλησε για τη ζωή της στην Ουγκάντα, πώς πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τη διαδικασία της υιοθεσίας ενώ αποκάλυψε και την ευχάριστη είδηση.

Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου….

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα.

Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι και πάλι Ελλάδα αλλά μόνο για δουλειές αλλά και για να ετοιμάσει την προίκα της κόρης της. Μάλιστα, τα δώρα έρχονται… βροχή για τη μικρή Ada από τους καλούς φίλους της σχεδιάστριας η οποία έχει ήδη αποφασίσει νονά της μικρής να είναι η Σίσσυ Χρηστίδου όπως ανακοίνωσε η τελευταία πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από την εκπομπή της συγκινημένη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024