Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ για Παναθηναϊκό : «Πολύ σημαντικό ματς, δεν θα είναι εύκολο»

Χιμένεθ για Παναθηναϊκό : «Πολύ σημαντικό ματς, δεν θα είναι εύκολο»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη σημασία που θα έχει για την ΑΕΚ η νίκη σε αυτό το ματς αλλά και για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα ως αριστερού εξτρέμ μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενώ σχολίασε και την επιλογή του να χρησιμοποιεί τον Νέλσον Ολιβέιρα ως αριστερό εξτρέμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ:

Για το πως είναι η ΑΕΚ και για τον μικρό χρόνο που είχε να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι η δεύτερη μέρα αποκατάστασης για τους παίκτες. Έχουμε στη διάθεσή μας 18 παίκτες, να δούμε πως θα είναι οι ποδοσφαιριστές που είχαν χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολο. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικούς παίκτες, έχει τη δική του ιστορία και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν νικάει στα ντέρμπι: «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι να ξεκουραστούν οι παίκτες μου για να δω ποιους θα έχω στη διάθεσή μου. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο πέρα από το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, ένα ντέρμπι, σημαντικό για τον σύλλογο και για μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το 4-2-3-1 με τον Ολιβέιρα ως αριστερό εξτρέμ και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή και αν σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει ξανά: «Είτε είναι ο Νέλσον είτε άλλος που η φυσική του θέση δεν είναι αριστερά, εγώ περιμένω να κάνει την κίνηση ενός κλασικού εξτρέμ. Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον ποδοσφαιριστή γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας κεντρικός επιθετικός. Περιμένω τις κινήσεις ενός κεντρικού επιθετικού. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια άλλη επιλογή, ωστόσο ο Τάνκοβιτς είναι τραυματίας, για τον Αλμπάνη υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες, οπότε επιλέξαμε τον Νέλσον Ολιβέιρα».

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024