Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
EURO 2020 : Την Παρασκευή (23/4) οι αποφάσεις για Μόναχο, Μπιλμπάο και Δουβλίνο

EURO 2020 : Την Παρασκευή (23/4) οι αποφάσεις για Μόναχο, Μπιλμπάο και Δουβλίνο

Για την Παρασκευή (23/4) μετέθεσε η UEFA την οριστική της απόφαση για το Μόναχο, το Μπιλμπάο και το Δουβλίνο ως έδρες του EURO 2020.

Για την Παρασκευή αναβλήθηκε η οριστική απόφαση της UEFA, αναφορικά με τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το καλοκαίρι την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, συνεχίζουν να υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με τις τρεις πόλεις (Μπιλμπάο, Δουβλίνο και Μόναχο) που ενδέχεται να αποκλειστούν, επειδή οι τοπικές αρχές δεν μπορούν να παράσχουν διαβεβαιώσεις ότι θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Σύμφωνα με τα ως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένος ο αποκλεισμός του Δουβλίνου, ενώ για την περίπτωση του Μπιλμπάο (όπου η τοπική κυβέρνηση της Χώρας των Βάσκων έχει θέσει ανέφικτους όρους), η ισπανική ομοσπονδία πιέζει ώστε οι αγώνες να μεταφερθούν στη Σεβίλη.

Το μεγάλο «αγκάθι» παραμένει το Μόναχο, το οποίο, πέραν των τριών αγώνων της εθνικής Γερμανίας στη φάση των ομίλων, πρόκειται να φιλοξενήσει και έναν προημιτελικό της διοργάνωσης.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024