Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλογρίτσας : Επικαλείται παρενέργειες από τον εμβολιασμό για covid - Ζητάει μετάθεση της εξέτασής του από την Προανακριτική

Καλογρίτσας : Επικαλείται παρενέργειες από τον εμβολιασμό για covid – Ζητάει μετάθεση της εξέτασής του από την Προανακριτική

Αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει αύριο στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής, δηλώνει ο Χρήστος Καλογρίτσας επικαλούμενος παρέργειες από τον εμβολιασμό του κατά του κοροναϊού.

Αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει αύριο στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής, δηλώνει ο Χρήστος Καλογρίτσας επικαλούμενος παρέργειες από τον εμβολιασμό του κατά του κοροναϊού.

Κόπωση, ατονία, πόνοι και μουδιάσματα

Στην επιστολή του ο Χρήστος Καλογρίτσας διαβεβαιώνει ότι θα αποστείλει και ιατρική βεβαίωση και ζητάει να μετατεθεί χρονικά η κατάθεσή του ώστε να μπορέσει να προσέλθει ενώπιον της Επιτροπής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλογρίτσας αναφέρει στην επιστολή του:

«Θα ήθελα και εγγράφως να σας ενημερώσω ότι αδυνατώ να παρασταθώ ενώπιόν Σας κατά την αυριανή ημερομηνία, λόγω έντονων συμπτωμάτων κόπωσης, ατονίας, πόνων στους μύες και μουδιασμάτων, τα οποία βιώνω μετά τον εμβολιασμό μου κατά του Covid-19 με το εμβόλιο Moderna.

Συναφώς και δεδομένου ότι έχει προγραμματιστεί και σήμερα ιατρική επίσκεψη για παρακολούθησή μου θα σας αποσταλεί και σχετική βεβαίωση, την οποία και θα αιτηθώ.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλώ πολύ για τη χρονική μετάθεση της άνω εξέτασής μου σε άλλη ημερομηνία ώστε να αναρρώσω και να μπορώ να ανταποκριθώ προσηκόντως στο καθήκον της μαρτυρίας μου.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024