Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάγκα : Καλύτερα να ανοίξει η εστίαση με μέτρα

Γκάγκα : Καλύτερα να ανοίξει η εστίαση με μέτρα

«Eίναι καλύτερο να ανοίξει η εστίαση με μέτρα» από το να συνωστίζεται ο κόσμος στις πλατείες χωρίς μέτρα, τόνισε η Πρόεδρος του κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα

Για την πίεση στα νοσοκομεία και τα σενάρια για το Πάσχα μίλησε στον ΣΚΑΪ η Πρόεδρος του κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα. Η κ. Γκάγκα είπε ότι ο συνολικός αριθμός των γενικών νοσηλευομένων στη χώρα είναι αρκετά υψηλός.

«Η κατάσταση έχει δυναμική να γίνει καλύτερη, αλλά δε μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Εξαρτάται από το πόσο προσέχουμε.» Τόνισε, δε, ότι αν υπάρξει χαλάρωση μέτρων για το Πάσχα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να φύγουμε.», είπε για τις μετακινήσεις. «Είναι πιο καλό να έχουμε ελευθερία και να τη χρησιμοποιήσουμε με μέτρο.» Για τους νοσηλευόμενους είπε ότι πλέον στα νοσοκομεία νοσηλεύονται και πολλοί νέοι άνθρωποι.

«Έχουμε νέους ανθρώπους χωρίς κανένα πρόβλημα που χρειάστηκαν διασωλήνωση και έχουμε χάσει και ανθρώπους χωρίς προβλήματα.»

Σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης, η κ. Γκάγκα τάσσεται υπέρ. Όπως εξήγησε «είναι καλύτερο να ανοίξει η εστίαση με μέτρα» από το να συνωστίζεται ο κόσμος στις πλατείες χωρίς μέτρα.

Για τις εκκλησίες, επίσης, επεσήμανε ότι θα πρέπει να λειτουργήσουν με μέτρα.

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024